Skip to main content

Golf på Ringenäs Resort - 2 nætter og masser fremragende golf

Ringenäs Resort - Sydsverige / Halmstad
Et fantastisk golfophold og nemt at komme til for jyderne!! Tag færgen fra Grenå til Halmstad og 2½ timer efter lander du på Ringenäs Resort, hvor golf og kötbollar venter i Restauranten ;-).
For Sjællanderne er der Kun en 1½ time fra den danske grænse ved Helsingborg. Caddie Golfrejser er stolte af at kunne præsentere Ringenäs, som en helt ny golfdestination i 2022.

Vi har fået et TILBUD, som du ikke må snyde dig selv for, men du skal booke hurtigt for at få glæde af det på din rejse til Sverige. Det gælder for ophold i hele 2022!!

I kan tage flere afsted og datoerne herunder er ikke faste, men det vigtigste er at I får glæde af det.

Ringenäs Golfresort – 27 hullers golfbane, lige uden for døren
Oplev fremragende Ringenäs Golfklub og nyd det moderne hotel, smukke naturomgivelser og en fantastisk 27 hullers golfbane lige uden for døren. Ringenäs golfklub ligger desuden tæt på Sveriges golfhovedstad, Halmstad, så der er lige med golf i området.

27 huller i varieret terræn
Fra golfresortet er der kun omkring 40 meter til greenen og første tee. Banen byder på 27 huller i et spændende terræn, som kan blive særlig udfordrende når vestenvinden blæser. Banen går gennem smuk natur med fantastiske udsigter til havet, Kullen og Falkenberg. Golfbanen på Ringenäs Golfresort blev indviet i 1986, og er løbende blevet forbedret. Banen består i dag af en 9 hullers skovbane, 9 hullers parkbane og 9 hullers sløjfe med links karakter. Der er selvfølgelig også et fint træningsanlæg med driving range og kortspils område tilknyttet resortet.

Se lige her hvor dejligt det er på Ringenäs Resort:

Kort

Hotel

Ringenäs Resort
Ringenäs Resort
Ringenäs Golfresort – 27 hullers golfbane, lige uden for døren Book et ophold på Ringenäs Golfklub og nyd det moderne hotel, smukke naturomgivelser og en fantastisk 27 hullers golfbane lige uden for d...