Skip to main content

Danmark

Så blev det endelig tid til at få Danmark på programmet – Vi er super glade for endelig, at kunne tilbyde golfophold i Danmark – Vores fædreland!

Selvom Danmark er et lille land, er det grønt og frodigt og gemmer på mange fantastiske golfoplevelser. Det kræver jo i sagens natur ikke den store introduktion, da mange af jer har spillet de fleste golfbaner i Danmark, men vi må jo anerkende at banerne i Danmark er kendt for at være aldeles velholdte, og tager ofte udgangspunkt i hver landsdels særlige karaktertræk i naturen. Spiller du golf ved Vesterhavet kan du ofte nyde fantastiske havudsigter, eller nærmer du dig nogle af de hyggelige danske byer er der mange gode parklignende baner.

Danmark har masser af byde på. Både i forhold til fantastiske golfbaner, men også når I skal vælge indkvartering, hvor kvaliteten er i top og der er mange forskellige valgmuligheder. Og det bedste af det hele – du skal aldrig køre særlig langt for at få en enestående golfoplevelser når du rejser i Danmark.

Velkommen til Golfoplevelser i Danmark.

Bornholm

Vi alle kender Bornholm, som den dejlige solskinsø, som ligger meget for sig selv, men som er et yndet rejsemål for mange danskere. Danskere golfere har længe haft øje på Bonrholm, som en golfdestination. Vi har derfor nu valgt at indgå et samarbejde med flere dejlige pensioner og hoteller på solski...

Jylland

De fleste golfbaner i Danmark ligger vest for Storebælt, hvor der er mange skjulte perler, som fortjener et besøg. Vi har udvalgt de danske resorts, da vi finder dem aldeles interessante da de hver især tilbyder noget forskelligt. Vi syntes også, at de rammer mange forskellige behov, hvilket vi synt...