Skip to main content

Elba Sunset Mallorca (Hotelklasse: 4 stjerner)

Skal du bo på førsterække til Middelhavet på din næste golfferie? Så kan vi anbefale eksklusive Hotel Elba Sunset Mallorca. Golfbanerne Poniente og Santa Ponsa ligger kun 15 minutters kørsel fra hotellet. Hotellet ligger i et roligt kvarter ved det populære turistområde Palmanova, hvor der er få minutters gang til en dejlig strand. 

Golfbanerne
Mallorca byder på mange gode golfbaner, og ved Palmanova finder du to af Mallorcas top 5 golfbaner. Derudover kan vi også anbefale de to skønne golfbaner Santa Ponsa I og T-Club & Country Club Poniente. Golf Club Santa Ponsa er et større golfanlæg med 45 huller, hvor kun 18 af hullerne er åbne for offentligheden – Santa Ponsa I. En fremragende golfbane, som gennem tiderne har lagt fairways til adskillige European Tour turneringer. Golfbanen er designet af Folco Nardi sammen med Pepe Gancedo, her vil du opleve at de brede fairways redder selv de langt slående golferes fejlslag.
T-Club & Country Club Poniente er en inspirerende golfbane designet af John Harris, som åbnede i 1978. Der er lagt mange ressourcer i denne golfbane, hvilket du vil opleve når du spiller ned gennem de flotte fairways med imponerende udsigter, fuldvoksne pinjetræer og adskillige søer som kulisse. I sammenspil med et stort 2-årigt renoveringsprojekt fra 2016 til 2018, fremstår T-Club & Country Club Poniente som en af de bedste og mest populære golfbaner på Mallorca.

Hotellet
Elba Sunset Mallorca er et avantgarde hotel som kombinerer moderne design med fantastisk service, i helt utrolige omgivelser. Hotellets pool føles nærmest som en del af Middelhavet, hvilket skyldes hotellets placering yderst på klippeafsatsen på halvøen Saporrasa. De 252 værelser har alle balkon og en fantastisk udsigt over middelhavet. Hver værelse har gratis WIFI, aircondition, minibar og LED tv. Efter en hård golfdag kan du også benytte det dejlige spaområde med en skøn pool med bobler, sauna og afslapningsområde.

FILM - Elba Sunset Mallorca


FILM - T- Club & Country Club Poniente
 

 

 

 

 

Priser

En pakke på Elba Sunset kunne se sådan ud: 


Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. halvpension 
5 runder golf fordelt på Son Vida, Santa Ponsa I, Bendinat, Son Quint & Sun Muntaner*
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  10.995 10.495 11.495 11.495 11.995 12.495 12.995 12.995 12.495 11.495 10.995 10.495

* Der er også mulighed for denne pakke, som er en anelse billigere: 5 runder fordelt på Son Termes, Maioris, Son Antem East, Son Antem & Son Quint.


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning