star star star star

El Plantio Golf Resort - Hotel & ferielejligheder

El Plantio Golf, der byder på masser af spændende udfordringer, der giver dig en golfoplevelse i Costa Blanca regionen du ikke vil glemme. Bo helt tæt på golfbanen. Golfresortet byder på pool, restauranter, fitnesscenter, fodboldbane, bordtennis, petanque og selvfølgelig en par 72 Championship golfbane. Golfresortet tilbyder både hotelværelser og lejligheder.
Læs mere her
Lækre hotellejligheder

På El Plantio Golf Resort finder du både lækre lejligheder og indkvarteringsmuligheder på hotellet. På El Plantio Golf Resort finder du både swimmingpools, restaurant, diverse afslapningsområder På dette luksuriøse resort får du et ophold i topklasse! Overvejer du en skøn golfferie eller endda et Long Stay, er dette resort helt ideelt med sine 98 store og velindrettede lejligheder med alt, hvad du har brug for af faciliteter, både på resortet, golfbanen og i lejlighederne!

De 98 superlækre lejligheder er mellem 105m² og 120m² store, med 2 eller 3 værelser, der er lyse og moderne indrettet. De har alle fuldt udstyret køkken, med ovn, kogeplader, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Der er badeværelse med badekar, og alle lejligheder har enten egen balkon eller terrasse, hvor I kan nyde det skønne vejr Costa Blanca byder på. Nyd godt af aircondition, varme, værdiboks, TV med satellitkanaler og gratis wi-fi i lejlighederne. Der er tilmed vaskemaskine i alle lejlighederne, hvilket jo er helt perfekt til et Long Stay.

Hotellets faciliteter kan lokke med 2 skønne udendørs palmeomkransede swimmingpools, hvoraf den ene har poolbar. Her kan du forsyne dig med kølige drinks, når det bliver for varmt i liggestolene under parasollen i det skønne Costa Blanca.

Nyd din mad i resortets dejlige restaurant, der serverer lækre middelhavsretter og internationale retter til sine gæster. Der er som udgangspunkt inkluderet morgenmad i alle ugepakker eller kortere, når du booker hos Caddie Golfferie.

Vil du noget andet end golf og pool en dag? Så kan du benytte resortets fitnesslokale, fodboldbanen eller måske tage et slag bordtennis?

El Plantio Golf

Det flotte El Plantio Golf Resort ligger 10 minutters kørsel fra Alicante centrum og kun 10 minutters kørsel fra Alicante lufthavn. Dette smukt beliggende golfresort, ligger kun 7 kilometer fra Alicante lufthavn. Det betyder at det er nemt at komme til resortet fra lufthavnen, når flyet lander i Alicante.   Der er et stort udvalg af golfbaner i Costa Blanca, men her behøver du ikke tage ud for at spille golf. El Plantio Golf ligger nemlig på resortet, så du kan nemt og bekvemt spille golf lige når det passer dig.


El Plantio Golf er en miljøvenlig golfbane, der tilbyder en fantastisk golf, med spændende og underholdende udfordringer for enhver golfer. Med vand i spil, på halvdelen af hullerne, har du rigeligt at se til, når du spiller golf på El Plantio Golf. Golfanlægget har deres helt egen golfskole, der tilbyder kunderne på El Plantio Golf en god mulighed for at forbedre færdighederne.

Golfbanen El Plantio er i perfekt harmoni med miljøet, det er et unikt aspekt med spektakulær natur, der inviterer dig til at have en dejlig bane at gå på.

Golfbanen og de omkringliggende omgivelser giver dig en fantastisk atmosfære og smuk fornemmelse, der gør hvert hul anderledes og spændende. El Plantío Golf er et beboelsesområde fællesskab af meget harmonisk integreret i rammerne af et naturligt miljø med naturlig vegetation i form af planter, suppleret af førsteklasses service og fremragende faciliteter til at give en uforglemmelig oplevelse for golfere der elsker naturen.

background graphic