Skip to main content

Castelconturbia Golf Resort (Hotelklasse: 4 stjerner)

Castelconturbia Golf Resort har en unik beliggenhed i naturskønne omgivelser i Norditalien, kun en halv times kørsel fra lufthavnen i Milano. Den 27 hullers mesterskabsbane danner rammen om et fantastisk golfophold, hvor du kan vælge at blive indkvarteret på det renoverede klubhotel fra 2017. Med en golfferie på Castelconturbia Golf resort får du golf i topklasse og en perfekt destination hvis du ønsker at kombinere golfrejsen med kulturelle indslag.

Golfbanen
Castelconturbia Golf Resorts golfbane fremstår i dag som et af Italiens bedste golfanlæg sammen med de mange andre baner i området. Banen er en park- og skovbane, designet af Robert Trent Jones Jr, hvor de tre 9 hullers sløjfer kan kombineres. En kendt bane og bestemt i top 5 blandt Italiens baner på grund af sine store og uforudsigelige greens. Mesterskabsbanen er blevet benyttet under Italian Open flere gange.

Hotellet
Castelconturbia Golf Resort hotellet ligger I forbindelse med klubhuset. Det blev renoveret i 2017 og værelserne fremstår moderne og elegante. Alle værelser har fladskærmstv med satellit-tv, minibar,  gratis WiFi og air-condition.
En dejlig udendørs swimmingpool kan benyttes gratis. Poolen er åben mellem juni og september.

Italiensk mad for kendere
I Castelconturbias klubhus indtages alle måltider. En god start på dagen starter ofte fra restaurantens terrasse med en skøn udsigt over golfbanen og en lækre morgenmadsbuffet. Aftensmaden serveres ligeledes i golfklubbens restaurant, hvor du kan nyde både regionale og internationale retter.
Slut dagen af i baren med en god gin & tonic lavet på lokale gins.

Priser

En pakke på Castelconturbia Golf Resort kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
5 runder golf på Castelconturbia Golf Club
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring

Periode 2022/2023     MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV  
Pris pr. person fra      9.995 10.995 10.995 10.995 10.495 10.495 10.995 10.995 9.995  


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning