star star star star

BlueBay Beach Club

Dette 4-stjernede lejlighedshotel på Gran Canaria er ideelt til golfrejsen, da man med et golfpass kan kombinere sit ophold på BlueBay Beach Club med golf på øens mange fantastiske golfbaner. Bo tæt på stranden i hotellejlighed med lille køkken. BlueBay Beach Club ligger i det eksklusive område Bahía Feliz. Nyd et par runder på denne klassiske og berigende golfbane, Maspalomas Golf, der har udfordringer til alle handicaps. At banen tilmed ligger i eventyrlige omgivelser, gør ikke oplevelsen mindre!
Læs mere her
BlueBay Beach Club byder på

BlueBay Beach Club ligger med udsigt over det smukke hav i en frodig have tæt på byen San Augustín. Her er alt hvad du kan ønske dig af lækre faciliteter, der kan forsøde dit ophold på den skønne ø. Lejlighederne har alle en dejligt stort alrum med en praktisk og veludstyret køkkenniche, hvor du kan lave din egen mad, de dage hvor du har lyst til det. Der er køl/frys, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, kogeplader, elkedel og brødrister. Der er separat soveværelse, og alle lejlighederne har alle enten en skøn balkon eller terrasse, hvor du kan nyde solen med dine kære. Der er aircondition, værdiboks, faldskærms-TV og gratis parkering. Der er wi-fi mod betaling.

BlueBay Beach Club er ideelt både til par og familier, som gerne vil nyde solen på den altid populære ø, Gran Canaria. Hotellet har en foyer med 24 timers reception, en dejlig à la carte restaurant, et minimarked med det du lige mangler, en hyggelig lounge og trådløs internetadgang (mod gebyr). Området indeholder et flot poolområde med separat børnepool og en dejlig poolbar. Omkring poolen finder du liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Hotellet har også en sauna, jacuzzi, fitnesscenter og en lille legeplads til børnene. Et spil bordtennis eller dart kan det også blive til. Hotellet byder på underholdning for både børn og voksne, så hold øje med programmet eller forhør dig i receptionen.

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf er et pragtfuldt klassisk anlæg med en masse forskelligartede udfordringer. På Maspalomas Golf finder du en klassisk og charmerende 18 hullers bane, der er blandt de mest populære på Gran Canaria. Golfbanen ligger på den sydlige del af øen. Mackenzie Ross er designeren bag denne flotte 18 hullers golfbane på par 73, og han er bedst kendt for at designe baner i Skotland – golfens hjemland. Banen ligger med den smukkeste udsigt til både Maspalomas kendte sandklitter og det fortryllende hav. At banen ligger tæt på havet, gør at du også lige skal tænke den friske atlanterhavsbrise ind, inden du svinger golfarmen. Det er et område der er beplantet med mange flotte blomster og naturlig vegetation. Træer og palmer her på banen er over 100 år gamle, og man kan nærmest føle man er en del af noget historisk, når man spiller på Maspalomas Golf.

background graphic