star star

Golf i Nordjylland

Har du lyst til at opleve magiske Blokhus i Nordjylland og kombinere det med golf? Så er Blokhus Golfcenter lige noget for dig. Midt i et af Danmarks mest yndede sommerferieområder ligger dette smukke golfanlæg med sommer greens hele året rundt. Når vi har besøgt Blokhus Golfcenter bliver vi altid taget i mod med åbne ærme og vi elsker dette sted – magen til gæstfrihed skal man lede langt efter. Blokhus Golfcenter har så meget at byde på. Nordjylland er bare noget helt specielt og der er hele 3 baner på Blokhus Golfcenter. Der er en Pay and play, en par 3 og en par 72 - 18 hullers golfbane. Naturen er helt i top og en rigtig god oplevelse, som vi varmt kan anbefale. Efter golf kan du gå en 2 kilometer tur til Blokhus by og nyde livet eller tage en bade tur i Vesterhavet. Padel tennis er også muligt.
Læs mere her
Golflejlighederne – bo på golfbanen i rolige og smukke naturomgivelser

Her bor du direkte på banen. Pt. er der 10 lejligheder, som ligger kun 100 meter fra klubhuset, mellem hul 13 og Pay & Play banen. Alle lejligheder er på 50 m2 og har 2 soveværelser med separate senge, opholdsstue, badeværelse, et køkken og en god stor entre, hvor du kan opbevare din golfudstyr. Lejlighederne er rummelige og veludstyrede, og til hver lejlighed hører egen terrasse.

De er meget velegnet til 2 par eller 4 singler.
En rask gåtur på 2 km og så kan nyde Vesterhavet. Der er gratis wifi og TV. Der er dog ingen golfkanaler i lejlighederne, men vil man se golf, kan man gøre det i klubhuset.

Golfbanerne – En fryd for øjet

Blokhus Golfcenter byder på noget for både klubgolferen men samtidig en spændende udfordring for elitespilleren. Her findes en dejlig 18 hullers golfbane samt en 9 hullers ”Pay & Play” bane med huller i normal længde, som flittigt bruges som træning for de øvede og til begynderne for de helt nye spillere. Når man booker et golfophold via Caddie Golfrejser, kan man spille på alle tre baner og naturligvis også benytte sig af de øvrige træningsfaciliteter.

”Tal- teesteder” – vælg teestedet efter dine færdigheder, ikke køn

 Ved åbningsmatchen i 2017 er der herefter blevet spillet med hetomestersystemet, som er et udtryk for banens længde fra hvert af de fire teesteder.

Se nærmere på Blokhus Golfcenter.

 

 

Andre sportsaktiviteter

Blokhus Golfcenter har en skøn natur, så udover en god løbetur, så har de i 2020 åbnet Padel baner, som er rigtig god underholdning. Vidste du at Padel tennis er den sportsgren i 2020, som har vækstet mest i medlemmer af alle sportsgrene i Danmark. Så er man afsted med familien eller venner og har lyst til at prøve kræfter med noget andet end golf, så tag fat i proshoppen i klubhuset, som kan leje udstyr ud til Padel tennis.

background graphic