star star star star

Oplev den smukke natur i Sønderjylland

Kombinér natur, golf og historie med en golfferie på Benniksgaard Golf & Hotel. Hotellet er beliggende i Sønderjylland imellem Aabenraa og Sønderborg med udsigt over Flensborg Fjord. Området byder på betagende natur, og hotellets golfbane med 18 udfordrende huller ligger sågar i et naturfredet område og har smuk udsigt fra hvert eneste hul. Benniksgaard kan dateres tilbage til 1393 og er en historisk perle, der sender dig på en tidsrejse. Bygningerne er fuldt istandsat, men de har fortsat et charmerende, idyllisk udseende. Stuehuset er fredet, men istandsat med et nyt smukt stråtag. Efter istandsættelsen blev Stuehuset indviet af H.K.H. Prins Henrik, som også lægger navn til et af de 13 unikke værelser i Stuehuset.
Læs mere her
Forskellige overnatningsmuligheder

Der er mange forskellige overnatningsmuligheder på Benniksgaard. Foruden de charmerende værelser og suiter i det historiske Stuehus er der også mulighed for at overnatte i Staldene, i Annekset eller i en ferielejlighed. Staldene fungerede frem til år 2000 som stalde for husdyr, men er i dag omdannet til 31 skønne værelser med flotte, fritlagte bjælker.

I Annekset finder du moderne, men hyggelige hotelværelser, der har alt, hvad du har brug for, og de er indrettet i afdæmpet stil. Annekset ligger lige på den anden side af hovedvejen med maksimalt 150 meter til restauranten og klubhuset. Er I en større gruppe eller familie, der ynder at drage på golfrejser sammen, kan I leje en af ferielejlighederne, hvor der er plads til op til seks personer.


Omgivelserne ved Benniksgaard Golf & Hotel

Selve Benniksgaard Golf & Hotel er et af de mest historisk interessante golfresorts, og samtidig ligger hotellet i et område fyldt med historie. Der er eksempelvis ikke langt til Dybbøl Mølle, og der er kun 25 minutter til Flensborg. Både Gråsten Slot og Sønderborg Slot er også et besøg værd og ligger lige i nærheden. Vil du nyde naturen uden for golfbanerne, kan du gå en tur ad Gendarmstien, som er opkaldt efter grænsegendamerne, der bevogtede grænsen mellem Tyskland og Danmark og gik langs de 84 kilometer, som stien afdækker. Benniksgaard ligger lige ud til stien, så snyd ikke dig selv for en tur.

Golfbanens første tee ligger lige uden for hotellet, så du kan få mest muligt ud af din golfferie. Benniksgaards golfbane er en af de mest betagende golfbaner i Danmark og byder på 18 huller, hvoraf 16 af dem har udsigt over den smukke Flensborg Fjord. Golfbanen er en smule kuperet, men I kan nemt gå den rundt med en trolley. Den har en del blinde huller og en tung rough som en ekstra udfordring. Du kan desuden muntre dig på par 3-banen med seks huller. Du kan se nærmere på golfbanen her.

Book din tur til Benniksgaard hos Caddie Golfrejser.

background graphic