Skip to main content

Axis Ponte de Lima Golf Resort (Hotelklasse: 3 stjerner)

Portvin og masser af kultur i Porto står ikke alene på denne smukke del af Portugal – en golfdestination med masser af charme er i vente. En optimal golfrejse til Porto kan meget nemt kombineres med mange andre kulturelle indslag – Axis Ponte de Lima Golf Resort ligger optimalt på din golfferie!

Golfbanerne
Golfbanen finder du i baghaven og denne byder på gode udfordringer, særligt på hul 3, der er hele 622 meter lang!

Axis Golf er en vidunderlig Parkland Course, som ligger i den smukke natur i Vale do Lima – et paradis for golfentusiaster og helt klart en bane, som skal spilles flere gange. Porto har få, men rigtig gode golfbaner. Det er en golfdestination, hvor vi kan anbefale, at man prøver kræfter med de øvrige fantastiske baner, som Vidago Golf, Oporto Golf og Estela Golf.

Hotel
Det 3-stjernede Axis Ponte de Lima Golf Resort ligger ved den ældste by Ponte di Lima i Portugal. Det er et roligt område, hvor kultur og gastronomi er værd at fordybe sig i. Byen Ponte di Lima ligger i Vale do Lima, hvilket er omkring 80 km fra Porto.
Hotellet er et moderne 2-etagers hotel med 80 værelser, der samtidig er hyggeligt og har fine værelser, hvor der ikke er gået på kompromis med komforten.

Restauranten på hotellet serverer traditionelle retter af høj kvalitet i en kombination af gamle velkendte portugisiske retter og moderne madkunst – Det er helt klart en oplevelse værd. Herudover er her et dejligt wellnessområde, hvor der kan slappes af med en god massage efter dagens runde.

FILM

Priser

En pakke på Axis Ponte de Lima kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. halvpension
5 runder golf på Axis Golf Ponte de Lima
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  7.995 7.995 7.995 7.995 7.995 7.995 7.995 8.995 7.995 7.995 7.995 7.995


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning