Skip to main content

Aroeira Golf Resort (Hotelklasse: 3 stjerner)

Aroeira Golf Resort er helt ideelt, når du vil spille ubegrænset golf med hele fem golfbaner indenfor rækkevidde. Bylivet behøves ikke nødvendigvis at fylde så meget på denne tur. På selve resortet ligger hele 2 x 18-hullers golfbaner – såkaldt Aroiera I og Aroeira II.

Golfbanerne
Der ligger to dejlige parkbaner på Aroeira Golf Resort, som henholdsvis åbnede 1973 og 2000. I dag er begge baner under forvaltning af Orizonte Golf, som har syv golfbaner i porteføljen. Dette giver en stor fordel for dig, der gerne vil spille ubegrænset på forskellige baner på din golfferie.

Aroeira I er den første som åbnede i 1973 og ligger tæt på kystbyen Caparica. Der er ligheder mellem engelske Wentworth, så derfor blev den kaldt “The Wentworth of Lisbon” af den engelske presse.

Aroeira II åbnede i 2000 og blev designet af Donald Steel. Den komplimenterer sin søsterbane godt på trods af, at hensigten var at bygge den efter European Tour-krav. Aroiera II har flere kuperede greens og er længere end søsterbanen. Vores anbefalinger er derfor at spille Aroeira I først, for at få banket det værste rust af sig.

De øvrige baner, som indgår i Orizonte er flagskibet Quinta da Peru, designet af Rocky Roquemore beliggende kun 20 minutter fra Aroeira Golf Resort. Banen er par 72 på 6.070 meter fra hvid.  

Indkvartering i lejlighed
Resortet er beliggende tæt på kysten, og man kan her nyde en lang kyststrækning og ufattelig gode strande. På resortet ligger et mindre, kommercielt center, hvor der er en restaurant, bar og et mindre supermarked. I indkvarteres i stilfulde og velindrettede lejligheder. Lejlighederne fås til henholdsvis 2 eller 4 personer. Alle lejlighederne er udstyret med et køkken, store badeværelser og har enten balkon eller terrasse. Alle er beliggende langs fairwayen, og man er således aldrig langt fra golfbanen.

På resortet er der swimmingpool, restauranter, tennisbaner og et klubhus med et meget venligt personale, og dejlige "dagens retter" til billige penge. Resortet er beliggende 25 kilometer fra Lissabons centrum og kun 30 kilometer fra selve lufthavnen. Det tager ca. 35 minutter – afhængig af den travle Lissabon-trafik. Fra resortet er der kun 600 meter ned til stranden og den hyggelige by Caparica.

FILM
 

Priser

En pakke på Aroira Apartments kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i 2 værelses lejlighed
5 runder golf fordelt på Aroira I & II 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2019/2020 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  7.495 7.995 8.495 8.995 7.995 7.495 8.995 9.495 8.995 8.495 7.995 7.495


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 43 228 100
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning