star star star star

Aroeira Golf Resort

Aroeira er et nyt og moderne hotel, der ligger tæt på skov og strand. Golfresortet byder på 36-hullers golf med hele fem golfbaner indenfor rækkevidde. Hotellet byder på en stilfuld pool, en mindre spa og en lækker restaurant og en beach club nede på stranden. Resortet ligger 30 kilometer fra lufthavnen og 25 kilometer fra Lissabon.
Læs mere her
Aroeira Golf Resort byder på

Hotellet åbnede i december 2019 og er placeret tæt ved kysten og giver gæsterne mulighed for at nyde en lang kyststrækning med ufattelig gode strande, hvor du blandt andet kan finde hotellets beach club. Der er kommercielt center med en restaurant, bar, supermarked tæt på hotellet og giver dermed gæsterne mulighed for at nyde en middag ude eller købe lidt snacks til aftentimerne. Hotellet har 66 værelser og 2 store suiter. Værelserne er rummelige og inviterer til afslapning. Du kan nyde udsigten fra det store glas parti alle værelser har eller på balkonen. Alle værelser er udstyret med LCD TV med nationale og internationale kanaler, wifi, minibar, værdiboks, air condition og et badeværelse med Castelbel Porto produkter.

INPAR-restaurant er en af de bedste restauranter i regionen og byder på fine dining og dagens ret og PineBar byder på udsøgte forfriskninger. Surf, kite surf, paddle board, paragliding og ridning er nogen af de aktiviteter hotellet faciliteter. Er det første gang du skal prøve det eller ønsker du at blive bedre, så kan der tilkøbes undervisning. Beach Club tilbyder gratis solsenge og parasoller for hotellets gæster, transfer fra hotellet til stranden og der kan købes drinks, mad og snacks.

Aroeira Golf

Der ligger to dejlige 18-hullers parkbaner på Aroeira Golf Resort, der i dag er en del af Orizonte Golf, som har syv golfbaner i porteføljen. Aroeira I bliver kaldt “The Wentworth of Lisbon” af den engelske presse på grund af lighederne med den engelsk bane Wentworth. Donald Steel er arkitekten bag Aroeira II og komplimenterer sin søsterbane dog er Aroeira II bygget efter European Tour-krav, har flere kuperede greens og er længere end søsterbanen. Derfor kan det være en god idé at starte med Aroeira I. Vi anbefaler at i tager en tur til Orizonte for at spille på Rocky Roquemore fantastiske golfbane.

Dette er resortet for dig der gerne vil nyde den gode golf, den smukke natur og som samtidig ønsker at være tæt på Portugals hovedstad. Du er altid kun få skridt fra gode golfoplevelser og Aroeira Golf Resort er således for dig, som sætter pris på en masse god golf. Derudover kan du også finde andre spændende træningsfaciliteter såsom driving range på golfanlægget.

background graphic