Hyggeligt hotel på Ærø

På den lille ø Ærø finder du dette smukke og charmerende hotel i Marstal. Ærø Hotel var tilbage i det 19. århundrede en mølle og er siden blevet ombygget og renoveret af flere omgange, men med fokus på at bevare sin oprindelige charme og karakter. Hotellet har en restaurant og bar, der serverer klassiske danske retter. Vi benytter det hyggelig hotel til vores Ærø matchture, hvor Casper Sejr står for et spændende program, hvor vi både får luftet køllerne på golfbanen, men også set Ærø og vigtigst af alt hygget os med god mad og godt selskab.
Læs mere her
Alt hvad golfere ønsker af et hotel

Ærø hotel ligger i byen Marstal og har 100 moderne og komfortable værelser, der er udstyret med eget badeværelse, TV og wifi. Værelserne er indrettet stilrent efter danske designprincipper. Ærø Hotel er et adults-only-hotel, hvilket vil sige, at alle gæster som minimum skal være fyldt 18 år.

Restaurant Østersø byder på en stor morgenmadsbuffet samt frokost og middage. Af og til afholdes der underholdningsaftner, hvor kendte danske kunstnere står for musik og dans. Her har Johnny Hansen fra Kandis været et hit. Tag på restaurant Østersø og bliv forkælet med gode friske råvarer.

Compass bar er en loungebar med direkte udgang til 2 af hotellets 3 terrasser. Her kan du både nyde en kop kaffe og kage eller en kold fadøl eller en klassisk cocktail. Ikke langt fra baren finder du hotellets to petanquebaner. Hotellet byder også på en opvarmet indendørs swimmingpool og et stort fitnesslokale.

Omkranset af havet ligger Ærø Golf Klub

Ærø Golf Klub byder på en helt unik golfoplevelse. Der er havudsigt fra samtlige greens og er en seasidebane, som man ellers kun finder i Irland og Skotland. Den 18-hullers golfbane er udfordrende især på grund af vinden. Udsigten udover Østersøen tager ofte pusten fra de fleste golfspillere og nok også en af grundene til at golferne kommer igen. Skibene er endda så tæt på, at man kan høre snakken på skibene. Se nærmere på Ærø Golf Klub.

Matchtur på Ærø

Tag med på vores hyggelige matchtur, hvor Casper Sejr har arrangeret en fantastisk tur med fokus på golf, gourmet og sightseeing. Du får muligheden for at opleve alt hvad Ærø har at byde på. 

background graphic