Skip to main content

Van der Valk (Hotelklasse: 4 stjerner)

På Van der Valk Golf får du bestemt noget for pengene, du kan blandt andet spille på 5 forskellige golfbaner. Van der Valk ligger ved byen Inverness i Florida, som er rig på oplevelser og masser af smuk natur. I Florida findes et stort udbud af forlystelsesparker som Disney World, Sea World og Universal Studios, men der er bestemt også mange skønne golfbaner. 

Golfbanerne
Når du bor på Van der Valk få du adgang til reducerede greenfees på 5 forskellige baner. Greenfeen betales ligeledes derover, samt tee tider kan vi booke hjemmefra for jer senest 2 uger før ankomst. Den tætteste er Lakeside Golf & Country Club, som ligger på resortet. Alt efter hvilken villa I får tildelt, vil I kunne gå til klubhuset.
De øvrige golfbaner inden for 10-53 minutters kørsel, er:
The Oaks Golf and Country Club fra $40 + tax pr. greenfee
Juliette Falls - $10 rabat på normal greenfee pris (Denne pris er dynamisk. Derfor kan vi ikke oplyse en pris)
Plantation on Crystal River CC fra $35 + tax
Skyview at Terra Vista Golf & Country Club fra $49,95 + tax
The Meadows Golf and Country Club fra $35 + tax pr. greenfee
Brentwood Farms at Terra Vista Golf & Country Club (9 huller) fra $25 + tax

De otte baner er vidt forskellige i niveau, men fælles for alle er, at der er god service og fine fairways og greens. Du betaler udover greenfee et obligatorisk buggyfee som varierer mellem 20-55 USD per person, afhængigt af hvilke baner du vælger.

Hotellet
Van der Valk er et stort resort, hvor I bor i jeres egen elegante villa med udendørs overdækket swimmingpool, havemøbler og grill. Huset er udstyret med aircondition, kaffemaskine og tv. Køkkenet er fuldt udstyret, hvilket gør disse villaer ideelt til et longstay. Badeværelset er indrettet med særskilt brusekabine eller badekar, spejl og hårtørrer. Van der Valk ligger ved Inverness, kun 1 - 1½ times kørsel fra Orlando. 

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning