Skip to main content

Trump National Doral Miami (Hotelklasse: 5 stjerner)

Tag på golferie til Miami og besøg det eksklusive Trump National Doral Miami, tæt ved Miami lufthavn. Resortet ligger mindre end 2 kilometer fra golfbanen, og der er garanti for verdensklasse golf, hvor alt bare emmer af golf og eksklusivitet. Et godt alternativ til dig som ønsker at bo tæt på storbyen, men samtidig ønsker at bo på golfbanen.

Golfbanerne
De fire golfbaner består af Blue Monster, som nok er resortets mest kendte golfbane. Blue Monster har lagt fairways til mange PGA turneringer igennem tiderne og har været spillet af flere af de store stjerner. De øvrige baner er Silverfox, Red Tiger og Golden Palm, som alle er designet meget forskelligt. Golden Palm er en god Links style bane med brede fairways og masser af bunkers. Red Tiger er unik ved de to ø-greens på hul 6 og 14. Banen er god start, inden du begiver dig ud på de andre golfbaner. Silverfox regnes for at være den uofficielle udgave af Blue Monster, så her en super golfoplevelse i vente, med 16 ud af 18 huller hvor vand kommer i spil.

Hotellet
Trump National Doral Miami er bygget i villa-lodge stil. Her kan du overvære flere af golfhullerne fra din balkon eller terrasse på hotellet. Trump National Doral Miami regnes for at være et af Miami Ports største hoteller med 643 værelser og suites. På resortet finder du mange gode faciliteter, der giver dig de optimale rammer for den perfekte golfferie. Her finder du blandt andet et lækkert spa, flere swimmingpools og et wellnesscenter, hvor du kan slappe af og nyde omgivelserne, når du ikke spiller golf. Der er tre lækre restauranter/barer på Trump National Doral Miami, Bossa Nova Lounge, der er beliggende lige ved klubhuset, er et oplagt valg til frokost efter en god runde golf. Den anden restaurant er et klassisk amerikansk steakhouse. 

FILM
 

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning