Skip to main content

Titanic Deluxe (Hotelklasse: 5 stjerner)

Et luksusophold venter jer på Titanic Deluxe Golf i Belek. Golfbanen er smukt anlagt, den er udfordrende for enhver golfspiller, og med fire tee steder, kan alle få en fantastisk og dejlig oplevelse her.

Golfbanerne
Titanic golfbanen var det første 27-hullers golfanlæg i Tyrkiet. Da banen blev anlagt, var det meget vigtigt at bevare naturen så uberørt som muligt. Banen ligger direkte ved Middelhavet, og området her med mange klitter, søer og vandløb er ganske enkelt betagende. Banen er designet af den engelske banearkitekt Hawtree, og han har skabt en rigtig golfperle. Det er en golfbane der stiller krav til alle golfspillere, men med fire forskellige teesteder favner den de fleste golfere uanset niveau. Når man samtidig har en betagende udsigt mod Taurus bjergene, ved man med sikkerhed, at der venter en stor og uforglemmelig oplevelse.

Hotellet
Titanic Deluxe Golf Belek er et fantastisk hotel. Her kan du blive forkælet med mange forskellige faciliteter, blandt andet tyrkisk bad, spa-center og mulighed for at sejle på floden (visse faciliteter er mod gebyr). I nærheden ligger også hotellets otte tennisbaner og tre fodboldbaner.
Hotellet har intet mindre end ni pools, syv børnepools og eget vandland. Her er altså rig mulighed for at tage en dukkert og nyde livet i vandkanten. Derudover ligger stranden lige nedenfor hotellet. All Inclusive konceptet er i en klasse for sig, og hotelområdet har mange restauranter, barer og faciliteter. Værelserne på Titanic Deluxe er store og lyse alle udstyret med minibar, te og kaffe-faciliteter, TV, WiFi, centralstyret aircondition og balkon. 

FILM

Priser

En pakke på Titanic Deluxe kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. all inclusive
4 runder golf på Titanic Golf
Alle transfers

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  9.495 9.995 11.995 12.395 11.995 Forespørg Forespørg Forespørg 16.495 14.995 12.895 9.995*

* Ophold mellem d. 24.12 - 03.01 være der være et tillæg.

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning