star star star star star

Luksushotel med det hele

Et luksusophold venter jer på Titanic Deluxe Golf i Belek. Golfbanen er smukt anlagt, den er udfordrende for enhver golfspiller, og med fire teesteder, kan alle få en fantastisk og dejlig oplevelse her. Hotellet har intet mindre end ni pools, syv børnepools og eget vandland. Her er altså rig mulighed for at tage en dukkert og nyde livet i vandkanten. Derudover ligger stranden lige nedenfor hotellet.
Læs mere her
Titanic Deluxe byder på

Titanic Deluxe Golf Belek er et fantastisk hotel. Her kan du blive forkælet med mange forskellige faciliteter, blandt andet tyrkisk bad, spa-center og mulighed for at sejle på floden. I nærheden ligger også hotellets otte tennisbaner og tre fodboldbaner. All Inclusive konceptet er i en klasse for sig, og hotelområdet har mange restauranter, barer og faciliteter. Værelserne på Titanic Deluxe er store, lyse og udstyret med minibar, te og kaffe-faciliteter, TV, WiFi, centralstyret aircondition og balkon. Hotellet har 594 værelser fordelt i standardværelser, familieværelser, suiter og villaer. De forskellige indkvarteringsmuligheder kan bookes med udsigt til floden, golfbanen eller til hotellets have.

Titanic Deluxe mange faciliteter

Ønsker du afslapning og velvære, så kan hotellets BeFine Spa hjælpe dig på vej. BeFine Spa har på sine 13.000 m2 en masse gode faciliteter og er indrettet i orientalsk stil. Spaafdelingen har 4 pools og 4 afslapningspools samt tyrkisk bad. Til de aktive gæster byder på hotellet på deres Titanic Sports Center som byder på fodbold, tennis og svømning samt fitnesslokale med Technogym udstyr.

Titanic Deluxe byder på mange restauranter, hvor der i hovedrestauranten er buffet med retter fra hele verdenen. Der er en italiensk restaurant, pita restaurant samt en strandrestaurant, hvor I også kan få snacks og forfriskninger i løbet af dagen. Derudover er der seks a la carte restauranter, som ikke er inkluderet i all inclusive, hvor der bl.a. er steak house, asiatisk restaurant og mulighed for middag på floden.    

Med udsigt til Titanic Golf Club

Titanic golfbanen var det første 27-hullers golfanlæg i Tyrkiet. Da banen blev anlagt, var det meget vigtigt at bevare naturen så uberørt som muligt. Banen ligger direkte ved Middelhavet, og området her med mange klitter, søer og vandløb er ganske enkelt betagende. Banen er designet af den engelske banearkitekt Hawtree, og han har skabt en rigtig golfperle. Det er en golfbane der stiller krav til alle golfspillere, men med fire forskellige teesteder favner den de fleste golfere uanset niveau. Når man samtidig har en betagende udsigt mod Taurus bjergene, ved man med sikkerhed, at der venter en stor og uforglemmelig oplevelse.

background graphic