star star star star

Boutique Hotel tæt på strand og golfbane

Det 4-stjernede golf og spa hotel ligger ud til en lækker hvid sandstrand med azurblåt vand på Mauritius vestkyst. Hotellet er placeret tæt på både strand og golfbane, hvilket er perfekt for dig, der ønsker at få den fulde oplevelse af Mauritius. Hotellet byder på halvpension og all inclusive samt en masse aktiviteter og spabehandlinger. Snyd ikke dig selv for en vandretur i den smukke mauritiske natur og oplev det mangfoldige dyreliv med safari.
Læs mere her
Tamarina byder på

Tamarina Golf & Spa ligger ud til en dejlig hvid sandstrand med azurblåt hav. En indbydende lokation - særligt efter en runde golf. Hotellet har 50 værelser på 39 m2. Alle værelserne har en kingsize bed eller to enkelsenge, aircondition, badeværelse, minibar, mulighed for at lave kaffe/te på værelset, wifi, værdiboks og TV. Alle 50 værelser er udstyret med balkon, hvor standardværelserne har udsigt til hotellets have og der kan tilkøbes værelser med udsigt til stranden og havet. Værelserne er afrikansk inspireret og er indrettet i varme jordfarver.

Hotellet har 3 restauranter, hvor den ene er Le Dix-Neuf som du finder ved det 18. hul og kan nyde udsigten til den smukke natur her i blandt bjergene. Laplaz er placeret ved hotellets swimmingpool, hvor du i løbet af dagen tilbyder lette retter og om aftenen tilbyder gourmet. La Madrague er hotellets hovedrestaurant og her vil du finde en eksotisk morgenmadsbuffet, italiensk frokost og tema buffet om aftenen. Alle restauranterne har udeservering. Hotellet har en udsøgt vinkælder med vine i mange forskellige prisklasser og fra hele verden, men har især et stort udvalg af vine fra Frankrig, Sydafrika og Latinamerika. Hotellets hovedbar har stort set åbent hele døgnet rundt og tilbyder på drikkevarer fra hele verdenen. Om du trænger til en kold cola i løbet af dagen eller ønsker en udsøgt drink efter aftenens middag, så er hovedbaren klar til at servere dine ønsker. Befinder du dig på stranden, så er Ti Baz klar til at servicere dig og her må du ikke gå glip af hotellets signaturdrink.

Hotellet ligger lige ved stranden og du kan derfor nemt tage en dukkert i havet. Hotellet har også en lækker swimmingpool, hvis man foretrækker det. Trænger du til en massage eller ansigtsbehandling, så er Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel et godt valg.

Mesterskabsbane på Tamarina Golf Club

Tamarina Golf Club finder du i forlængelse af hotellet. Golfanlægget er designet af Rodney Wright og består af en 18-hullers lettere kuperet bane, der kræver tekniske færdigheder og har udsigt til Rempart bjerget og til den smukke kyststrækning. I klubhuset finder du en proshop og Le Dix-Neuf restauranten samt golfakademiet og træningsområdet. Herunder klubbens driving range. Golfbanen ligger i et smukt naturområde og du kan derfor være heldig at støde på farverige fugle. Når man er indkvarteret på Tamarina Hotel, er der inkluderet en daglig runde golf i prisen.

Ønsker du at opleve noget udenfor golfbanen, så er der mulighed for en masse aktiviteter på stranden og på havet som for eksempel at se delfiner. Der er naturparker, hvor du blandt andet kan se strudse, løver og geparder. Chamarel er en lille landsby kendt for det helt unikke geologiske fænomen med jordformation med syv farver og Chamarel Falls.

background graphic