Golfrejser til det Indiske Ocean

En vores nyere golfdestinationer er Det Indiske Ocean, som gemmer på øer, der især er populære valg til luksusferier. Det Indiske Ocean ligger ud for Afrikas østkyst og syd for Indien. De største øer er Madagaskar og Sri Lanka, og de mindre øgrupper består af Maldiverne, Seychellerne, Comorerne og Mauritius. Der findes i alt 29 golfbaner fordelt på øerne i Det Indiske Ocean, men især Mauritius er hurtigt blevet kendt som en suveræn golfdestination og betragtes som én af verdens bedste – og så er tidsforskellen kun tre timer fra dansk tid. Golfen kom til Mauritius allerede i 1844, da det britiske militær anlagde en lille golfbane på deres militærbase på øen.
Læs mere her
Golfoplevelser i det Indiske Ocean

La Reunion, Maldiverne, Seychellerne og Mauritius er populære destinationer, når det kommer til ferie med afslapning. I det Indiske Ocean er Mauritius den bedste golfrejsedestination.

På Mauritius finder man 13 golfbaner, og mange af dem ligger ud mod havet. Man finder derfor en del seasidebaner på øen, men de mest populære er parkbaner. Tager man på golfferie i Det Indiske Ocean, vil man spille golf omgivet af frodig natur, masser af palmer og udsigt ud over det azurblå ocean.   


Mesterskabsbaner i Mauritius

I Det Indiske Ocean anbefaler vi Mauritius som din næste golfdestination. Du får muligheden for at spille på mesterskabsbaner samtidig med at du kan nå at spille på mange forskellige baner, da infrastrukturen er rigtig god på Mauritius. Skulle du overveje longstay er Mauritius  et godt valg, da du kan blive udfordret på de mange forskellige baner. 

Vil du høre mere om golf på Mauritius i Det Indiske Ocean, så læs mere på siden eller kontakt Caddie Golfrejsers dygtige rejsespecialister på tlf. 70 15 48 48 eller på mail kundesupport@caddiegolf.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!  

background graphic