Skip to main content

Sueno Golf Hotel (Hotelklasse: 5 stjerner)

Som det eneste golfresort i Belek, er Sueno Golf Hotel omgivet af to golfbaner. Derudover er der et veludstyret Golf akademi lige ved hotellet, og en bar ved navn “Birdie”, så det er i sandhed et hotel med golf i fokus. 

Golfbanerne
Pines og Dunes karaktiseres som parkland, og bor du på enten Sueno Golf Hotel eller strandhotellet Sueno Deluxe, så er du garanteret de bedste greenfee priser. Det eminente ved dette golfresort i Belek er, at første tee blot ligger 50 meter fra Sueno Golf Hotel, hvor 4 timers god golfunderholdning starter. Begge golfbaner fremstår i god stand, og er udfordrende med deres kuperede fairways og greens. Fælles for begge Pines og Dunes banerne er, at hul 9 og 18 spilles direkte ved golf hotellet, hvor du kan sidde og følge med fra restauranten om de andre spillere klarer de store ø-greens.

Hotellet
Sueno Golf Hotel er for dig der prioriterer den luksus, som følger med på et 5-stjernet hotel. Her får du god service, rummelige værelser, et dejligt spaområde og så er der kun 50 meter til tee 1 på begge golfbaner. Sueno Golf Hotel er centralt placeret i forhold til et utal af andre gode golfbaner, fx National og Carya. All inclusive konceptet på Sueno Golf Hotel gælder også restauranterne på søster hotellet Sueno Deluxe. Hermed får du altså adgang til fem forskellige restauranter. Sørg også for at slå et smut forbi Birdie baren på hul 19 og lobbybaren.
Værelserne er skønne, og udsigten over Sueno golfanlæg er fænomenal. Værelser med udsigt over golfbanen kan tilkøbes mod gebyr.


FILM
 

Priser

En pakke på Sueno Golf Hotel kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. all inclusive
4 runder golf på Sueno Golf Dunes og Pines 
Alle transfers

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  9.595 10.295 10.995 11.595 11.895 12.495 Forespørg Forespørg 12.395 11.995 10.795 9.595*

* Ved rejser mellem d. 24.12 - 02.01.2023 vil der være et tillæg i denne periode.

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning