star star star star star

Golfhotel i forbindelse med Sueno Golf

Tag på golfferie til Tyrkiet og bo på Sueno Golf Hotel, et 5-stjernede golfhotel omgivet af to skønne golfbaner. Sueno Golf Hotel er for dig der prioriterer den luksus, som følger med på et 5-stjernet hotel. Her får du god service, rummelige værelser, et dejligt spaområde og så er der kun 50 meter til tee 1 på begge golfbaner. Sueno Golf Hotel er centralt placeret i forhold til et utal af andre gode golfbaner, fx National og Carya.
Læs mere her
Oplev 5-stjernet golfrejse fyldt med luksus

All inclusive konceptet på Sueno Golf Hotel gælder også restauranterne på søster hotellet Sueno Deluxe. Hermed får du altså adgang til fem forskellige restauranter. Sørg også for at slå et smut forbi Birdie baren på hul 19 og lobbybaren. Værelserne er skønne, og udsigten over Sueno golfanlæg er fænomenal. Værelser med udsigt over golfbanen kan tilkøbes mod gebyr.

Sueno Golf Hotel tilbyder tre typer værelser nemlig standard, suite og senior værelse. Et standardværelse er på 30-35 m2 og har en balkon, airconditions, LCD TV, wifi, værdiboks, minibar og et skrivebord. På værelsets badeværelse er der både bruseniche og badekar samt badekåbe, slippers og hårtørrer.

Hotellets hovedrestaurant, Albatros byder både på de primære måltider samt snacks i løbet af dagen. Fra restauranten kan du se golfbanen og det er muligt at sidde på terrassen lige ud til golfbanen. Hotellet har en spaafdeling med sauna, dampbad og jacuzzi. Der tilbydes forskellige former for massager. Spaafdelingen har udsigt ud til golfbanerne. Ønsker du at solbade ved stranden eller tage en dukkert i det blotte blå vand, så er der en kort gåtur til stranden, hvor du også vil finde liggestole og solparasoller. Er du mere til en swimmingpool, så har hotellet mod en stor udendørs og indendørs swimmingpool. Hvis det ikke er nok, så kan gæster på Sueno Golf Hotel benytte Sueno Deluxe faciliteter, som deres store udendørs swimmingpool, som er en af de største i Belek.  

Pines & Dunes

Pines og Dunes karakterers som parkland, og bor du på enten Sueno Golf Hotel eller strandhotellet Sueno Deluxe, så er du garanteret de bedste greenfee priser. Det eminente ved dette golfresort i Belek er, at første tee blot ligger 50 meter fra Sueno Golf Hotel, hvor 4 timers god golfunderholdning starter. Begge golfbaner fremstår i god stand, og er udfordrende med deres kuperede fairways og greens. Fælles for begge Pines og Dunes banerne er, at hul 9 og 18 spilles direkte ved golfhotellet, hvor du kan sidde og følge med fra restauranten om de andre spillere klarer de store ø-greens.

background graphic