Skip to main content

INTET enkeltværelsestillæg - Sonnenhotel Amtsheide - En golfperle i Nordtyskland

Tag med og oplev den hyggelige kro stemning på  Sonnenhotel Amtsheide. Faciliterne sørger for at du her kommer helt ned i gear. Efter en god runde golf på en af de nærliggende baner kan man slappe af i spaen eller gå på opdagelse i kurbyen Bad Bevensen. 

Et komplet golfophold på Sonnenhotel Amtsheide

Oplev det 4-stjernede hotel Sonnenhotel Amtsheide, i den hyggelige kurby Bad Bevensen. Her bor du kun 2 km fra den nærmeste golfbane, og i et område med hele 8 forskellige baner i nærheden. På Sonnenhotel Amtsheide får du det komplette golfophold med lækker mad, flotte baner og smukke omgivelser, og så er det endda kun en kort køretur fra Danmarks grænser.

Bad Bevensen GC og 7 andre baner

Golfbanen Bad Bevensen GC ligger kun omkring 2 kilometer fra hotellet, og er den nærmeste golfbane når du bor på Sonnenhotel Amtsheide. Det er en udfordrende og afvekslende bane, hvor hullernes design er meget forskelligt. Banen ligger flot i naturen, og passer godt ind i omgivelserne. Her får du virkelig en god golfoplevelse, både når det kommer til naturen omkring og det spilletekniske. Et usædvanligt og virkelig spændende golfanlæg. I området er der hele 7 andre golfbaner, som bestemt også er værd at besøge.

Ankomst
Denne pakke kan I ankomme fra søndag - torsdag. Så hvis du ikke finder din ønskede afrejse, som kan bookes online herunder, så lav en forespørgsel via hjemmesiden eller ring til os på 43 228 100.

Ledighed
Du kan tryg regne med ledigheden ud fra vores hjemmeside, da vi har sikret os et begrænset antal værelser - dog med forbehold for last minute bookinger. Så vent ikke med at booke, da bookingerne bliver accepteret efter først til mølle princippet. 

Har du andre pakke ønsker?
Har du spørgsmål til pakken eller ønsker du at modificere den en anelse, så kik først på de øvrige pakker vi har på Gut Apeldör eller ring til os på 43 228 100 og forespørg, så hjælper vi dig igennem din booking.

 

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
2/4Sonnenhotel AmtsheideMere end 81.995,-Book
AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
4/4Sonnenhotel AmtsheideMere end 81.995,-Book
AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
5/5Sonnenhotel AmtsheideMere end 81.995,-Book
AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
20/5Sonnenhotel AmtsheideMere end 81.995,-Book
AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
6/6Sonnenhotel AmtsheideMere end 81.995,-Book

Hotel

Sonnenhotel Amtsheide
Sonnenhotel Amtsheide
Et komplet golfophold på Sonnenhotel Amtsheide Oplev det 4-stjernede hotel Sonnenhotel Amtsheide, i den hyggelige kurby Bad Bevensen. Her bor du kun 2 km fra den nærmeste golfbane, og i et område med...