star star star star

Et komplet golfophold på Sonnenhotel Amtsheide

Oplev det 4-stjernede hotel Sonnenhotel Amtsheide, i den hyggelige kurby Bad Bevensen. Her bor du kun 2 km fra den nærmeste golfbane, og i et område med hele 8 forskellige baner i nærheden. På Sonnenhotel Amtsheide får du det komplette golfophold med lækker mad, flotte baner og smukke omgivelser, og så er det endda kun en kort køretur fra Danmarks grænser.
Læs mere her
Flot hotel med 500 m2 stort spaområde Sonnenhotel Amtsheide

Sonnenhotel Amtsheide ligger i Nordtyskland ved den populære kurby Bad Bevensen. Hotellet har 89 værelser, hvoraf flere af dem har balkon eller terrasse med udsigt over haven. Et standardværelse er på 28 m2 med udsigt til gårdhaven. Foruden en dobbeltseng er der også en sofa, der kan bruges til en ekstra opredning. Der er TV, balkon, værdiboks, skrivebord og et badeværelse med badekar eller bruser, badekåbe, hårtørrer og gratis toiletartikler.

På det flotte hotel finder du en restaurant, bar og et skønt spaområde med tre sauna, dampbad, jacuzzi, og indendørs pool. Her er det også muligt at tilkøbe en lækker omgang massage og bruge hotellets fitnesslokale. I hotellets restaurant serveres der en udsøgt morgenmadsbuffet der efterfølgende bliver til en a la carte restaurant, hvor der kan nydes alverdens skønne retter, lavet ud fra sæsonens råvarer. Derudover ligger der flere restauranter med kort afstand til hotellet, hvor du kan opleve den tyske kultur og smage den traditionelle tyske mad og selvfølgelig de tyske øl. Ønsker du at udforske hotellets omgivelser kan der lejes cykler.

Bad Bevensen Golf Club og 7 andre baner

Golfbanen Bad Bevensen GC ligger kun omkring 2 kilometer fra hotellet, og er den nærmeste golfbane. Det er en udfordrende og afvekslende bane, hvor hullernes design er meget forskelligt. Banen ligger flot i naturen, og passer godt ind i omgivelserne. Her får du virkelig en god golfoplevelse, både når det kommer til naturen omkring og det spilletekniske. Et usædvanligt og virkelig spændende golfanlæg. I området er der hele 7 andre golfbaner, som bestemt også er værd at besøge.

Det er blandt andet Golf Club Lüdersburg som er en af de bedste baner i Nordtyskland. Golfanlægget er designet af den berømte golfbanearkitekt Michael Dasher og består af to 18-hullers baner med en smuk udsigt over landskabet og slottet. Kører du lidt længere kommer du til Golf Club Adendorf der er et 27-hullers golfanlæg med udfordrende layout omgivet af smuk skov, bjerge og søer. Michael Braid er golfbanearkitekten bag det 54-hullers golfanlæg, Golf Club Green Eagle som er et af de største golfanlæg i Nordtyskland. Her vil du møde forskellige udfordringer samt terræn.


Foruden fantastiske golfoplevelser er der mange oplevelser og seværdigheder i området. Lüneburg Heath Nature Park som er det perfekte område til at vandre, cykle, ride samt nyde naturen som byder på et rigt dyreliv som især er tiltrækker fugleinteresserede. Landskabet byder på skove, moser, enge og sandklitter.

background graphic