Skip to main content

Solskinsgolf på Bornholm - 3 nætter

Vi oplever stor efterspørgsel på golfhophold til Bornholm og specielt dette lille hyggelige pension, som ligger i centrum af Allinge - byen som er vært for Folkemødet på Bonrholm. Udover de fantastisk hyggelige fiske røgerier, så er der også rigtig god golf med hav udsigt i vente. 

I denne pakke har vi inkluderet 3 runder golf, som er fordelt på hhv. Nordbornholms Golfklub og Bornholms Golfklub, 3 overnatninger på det hyggelige Pension Slægtgaarden. Færgebllletten kan vi sagtens hjælpe dig med, såfremt du har brug for det.  Ønsker du at sejle fra Køge, så kan det sagtens lade sig gøre. Tag blot fat i os og vi finde en god pris til dig. 

Hvad kan Bornholm som andre øer ikke kan?
Bornholm er helt ubeskriveligt hyggeligt, fantastiske golfbaner i meget smukke naturomgivelser med masser af havudsigt. Bornholm er gennem de sidste mange år gået hen og blevet en lille gourmet perle, som vi blandt andet kan takke barndomsvennerne Rasmus Kofoed og Nicolai Nørregaard, som opnåede deres første michellin stjerne med restauranten Kadeau tilbage i februar 2016. Siden da er det gået helt amok med fantastiske restauranter, et helt unik bryggeri i Svaneke, som iøvrigt er et skønt sted at slutte dagen af med over en god øl.

Der er ingen tvivl om, at vi hos Caddie Golf har fået øjnene op for golf i vores egen baghave og at vi skal besøge Bornholm her i 2022. Så tag afsted og nyd det med gode venner til en pris, som du ikke kan finde andre steder - Vi har nemlig PRISGARANTI.

Ønsker du andre rejsedatoer end der er muligt at booke online?
Hvis nogle af vores rejsedatoer ikke passer ind i din kalender, så tag blot fat i os, så hjælper vi meget gerne med en pris og ledighed på det.
 

Kort

Hotel

Pension Slægtsgården
Pension Slægtsgården
Har din indre ”golf radar” sporet sig ind på solskinsøen Bornholm? så læs med her. Indbegrebet af Bornholmsk sommer -og Morten Koch idyl er hvad du mødes med i denne familiedrevet charmerende bindings...