star star star star

Golfresort i historiske omgivelser

Schloss Lüdersburg slår dørene op for et stort golfanlæg med to mesterskabsbaner, gode træningsfaciliteter, spaafdeling og to restauranter. Schloss Lüdersburg ligger i den henrivende nordtyske natur, og er i top 10 over de smukkeste golfresorts i Tyskland og er bestemt en golf getaway du ikke bør snyde dig selv for. Du kan tage på dagsudflugter til Hamborg, vandretur i den tyske hede eller tage til den hyggelige by Lüneburg.
Læs mere her
Schloss Lüdersburg byder på

Schloss Lüdersburg ligger sydøst for Hamborg, og er bestemt en golf-getaway du bør unde dig selv. Dette henrivende slot blev bygget i 1776 og byder på moderne slotsoplevelser i hyggelige omgivelser. 79 værelser og suiter fordelt i slotsbygningen, de gamle stalde, det gamle orangeri og andre gamle historiske bygninger. Alle værelserne er renoveret og indrettet i klassisk stil. Værelserne er udstyret med king size seng, TV, minibar, gratis parkering, strygejern, wifi samt et badeværelse med enten badekar eller bruseniche og hårtørrer. Der kan tilkøbes vaskeriydelser.

Golfresortet har to a la carte restauranter nemlig Falkenstein og Clubhouse. Falkenstein er en aften restaurant, der byder på fine dining og udsøgte vine. I golfklubhuset finder du Clubhouse restaurant og bar, der har åbent fra morgen til aften. Restauranten byder på mere traditionel tysk mad samt internationale retter. Hotellet har også en lounge bar i golfklubhuset, hvor du også kan se sportsbegivenheder på loungens TV.  Schloss Lüdersburg byder på en spaafdeling, hvor du kan komme helt ned i gear. Der er sauna, massage, skønhedsbehandlinger, sound tub og afslapningsrum.  

Mesterskabsbaner og spændende seværdigheder Schloss Lüdersburg

36-hullers golfanlæg med to mesterskabsbaner nemlig Old Course og Lakes Course. Anlægget har også en driving range, 4-hullers kort spils golf og forskellige træningsfaciliteter samt en pro shop. Old Course byder på frugttræer, rododendrons, gamle træer og søer og er en dejlig parkbane med naturlige vandhazarder og er en af de smukkeste golfbaner i Tyskland. Jack Nicklaus er golfbanearkitekten bag Lakes Course som er en udfordrende linksbane med mange vandhazzarder. Denne er en del længere end Old course, og med de forholdsvis mange søer i spil, kan du forvente en udfordrende, men rigtig god golfrunde.

Der er spændende byer i køreafstand til Schloss Lüdersburg. Lüneburg er en hyggelig by som helt tilbage i middelalderen var handelscentral for salt pga. saltminen. Der er derfor spændende museer, historiske bygninger og vi anbefaler bryggerimuseet. Ønsker i en cykel- eller vandretur, så er Lüneburger Heide perfekt i sommer- og efterårsmånederne. Hamborg er 60 kilometer væk og her er det kun fantasien, der sætter grænser. Der er mange spændende museer, kulturtilbud og mange restauranter og caféer.  

background graphic