Skip to main content

Schloss Lüdersburg (Hotelklasse: 4 stjerner)

Schloss Lüdersburg ligger i den henrivende nordtyske natur. I kombination med de to championship golfbaner Lakes og Old, placerer Schloss Lüdersburg sig i top 10 over de smukkeste golfresorts i Tyskland. Schloss Lüdersburg ligger omkring 200 kilometer fra den dansk/tyske grænse.

Golfbanerne

Med et ophold på Schloss Lüdersburg får du adgang til nogen af Tysklands bedste golfbaner, hvor i øvrigt Lakes Course er designet af Jack Nicklaus. Old Course er en skøn parkland course, hvor du får en flot naturoplevelse, som fik GolfMagazine til at kåre den til Tysklands smukkeste golfbane. Den har en god blanding af smalle og brede fairways, som snor sig igennem parken.
Lakes Course har som navnet antyder, en del vand i spil. Denne er en del længere end Old course, og med de forholdsvis mange søer i spil, kan du forvente en udfordrende, men rigtig god golfrunde.

Hotellet
Schloss Lüdersburg ligger sydøst for Hamborg, og er bestemt en golf-getaway du bør unde dig selv. Dette henrivende slot blev bygget i 1776 og byder på moderne slotsoplevelser i hyggelige omgivelser. Staldbygningerne huser 27 værelser, men resortet har i alt 72 værelser fordelt på slottet og hotellejligheder. Der er tre restauranter, bar og en proshop.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning