Punta Cana: Golf, afslapning & tropisk klima

Puanta Cana er en populær golfdestination og det er ikke svært at se hvorfor. Destinationen byder på de bedste golfbaner i Caribien, sit smukke tropiske landskab med lækre strande med krystalklart vand. For golfere der ønsker at kombinere deres passion med afslapning, er Puanta Cana et oplagt valg. Foruden golf byder Puanta Cana på et væld af aktiviteter som kulinariske nydelser, kulturelle oplevelser, shopping og vandaktiviteter. Området er kendt for sine luksus resorts, fantastiske mad og flotte strande. Oplev de skønne strande med hvide sandstrande med turkisblåt vand og den tropiske natur med vandfald, søer og et væld af planter og dyr.
Billeder fra Punta Cana
Golfbaner i Punta Cana

Puanta Cana tilbyder golfbaner tilgængeligt for golfspillere af alle niveauer med baner af forskellige sværhedsgrader og længder. Mange af golfbanerne i området er designet af verdenskendte arkitekter.

Den verdensberømte Jack Nicklaus er arkitekten bag Punta Espada Golf Course som er en 18-hullers golfbane, der særligt er kendt for sine lange fairways og udfordrende greens omgivet af det tropiske landskab.

En af de mest kendte golfbaner i Punta Cana er Teeth of the Dog Golf Course, som er designet af Pete Dye. Golfbanen er et must-play med sit unikke design langs havet med store bunkers og vandforhindringer.

Det tropiske klima gør det muligt at spille golf hele året rundt i Puanta Cana, dog anbefaler vi december til april.

Seværdigheder i skønne Punta Cana

Punta Cana er kendt for sin fantastiske natur med sine hvide lange strande med krystalklart vand. Besøg Mangroveskove, bjerge og nationalparkerne, hvis du ønsker at opleve det caribiske natur og dyreliv. Indigenouse Eyes Ecological Park & Reserve er en oplagt udflugt, hvis du vil lære mere om naturen og områdets historie. 

Besøg hovedstaden i Den Dominikanske Republik, Santo Domingo som er kendt for sin arkitektur. Trænger du til at koble af, er du kommet til det rette sted. Der er en masse spa og wellness muligheder i Punta Cana.

background graphic