Spændende golfbaner i anderledes og naturligt terræn

Den Dominikanske Republik byder på spændende golfbaner i anderledes og naturligt terræn. Her er der mange nye oplevelser i vente. Hos Caddie Golfrejser har vi flere spændende golfferier til Den Dominikanske Republik i Caribien. Den Dominikanske Republik grænser op til Haiti og ligger på den østlige del af øen Hispaniola i det Caribiske Hav. Landet har frodig natur med mange tropiske skove og bjerge, flot, farverig vegetation og søer. Den Dominikanske Republik har et tropisk klima med mange solskinstimer, mild vind og høje men stabile temperaturer hele året.
Se alle golfrejser
Tag til fortryllende Caribien

Den Dominikanske Republik er optimalt for dig, som ønsker et flot, caribisk ferieparadis. Du kan både finde flotte, lysende og hvide bounty-sandstrande, blå laguner med vandfald og tropiske områder, med flotte palmer og anden tropisk vegetation. Vil man ud at udforske omgivelserne, er vandaktiviteter populære, f.eks. sejlture med snorkling, windsurfing, hvalsafari og svømmeture med delfiner. Man kan også opleve safari med firhjulstrækker, en tur på hesteryg, ziplining og besøg i gamle kolonizoner, hvor man vil opleve gamle bygninger og kultur. Vil man udforske området uden for øen, er der mulighed for at tage et visit til øen Isla Saona, som har smukke, hvide strande. Hele øen er et beskyttet naturreservat, så en tur her byder på ren afslapning.   

Der er både mulighed for at holde ferie for golfere og ikke-golfere. En golfrejse til Den Dominikanske Republik er for jer, som ønsker ren afslapning i ferieparadiset.   

Golfrejser til den Dominikanske Republik
Rejsemål i Den Dominikanske Republik

Temperaturen ligger i gennemsnitligt på 29-32 grader, og badevandstemperaturen er derfor ligeledes høj på svimlende 27-29 grader. Punta Cana giver dig et rigtigt godt udgangspunkt for en golfferie med Caddie Golfrejser med kun 20 minutters transport fra den internationale lufthavn til vores område med flere forskellige hoteller. Alle vores hoteller i området er med all inclusive og en masse sportsaktiviteter, og det gør opholdet i det caribiske hav en endnu mere behagelig oplevelse. Man får adgang til en masse faciliteter, hvor man får udsøgt gastronomi, eksklusive suites, store poolområder og høj service. Og så ligger hotellerne i Punta Cana også tæt på stranden.  

Punta Cana

Oplev uovertruffen golf i Punta Cana's tropiske paradis. Prægtige baner, krystalklare havudsigt og solskinsdage skaber den perfekte ramme for en uforglemmelig golfoplevelse.

Læs mere her
Læs mere
Udvalgte golfbaner
Barcelo Bavaro - The Lakes Golf

Barcelo Bavaro - The Lakes Golf er en enestående golfbane i Den Dominikanske Republik. Beliggende på Barcelo Bavaro-stranden, tilbyder banen en spektakulær golfoplevelse. Designet af P.B. Dye, udfordrer The Lakes Golf golfspillere med sine naturlige søer, strategiske bunkers og velplejede greens. Den tropiske atmosfære og den utrolige udsigt gør banen til et ideelt sted for golfentusiaster, der ønsker en førsteklasses golfoplevelse i det caribiske paradis.

Læs mere her
Læs mere
Catalonia Caribe Golf Club

Catalonia Caribe Golf Club er en fortryllende golfbane i Den Dominikanske Republik. Beliggende i Punta Cana, tilbyder klubben en uforglemmelig golfoplevelse. Banen er omgivet af frodig tropisk vegetation og smukke landskaber, hvilket skaber en enestående kulisse for golfspillet. Designet med omhu, udfordrer Catalonia Caribe Golf Club golfspillere med sine naturlige søer, strategiske bunkers og velplejede greens.  

Læs mere her
Læs mere
Cocotal Golf Club

Cocotal Golf Club er en fremragende golfbane i Den Dominikanske Republik. Beliggende i Punta Cana-området, tilbyder klubben en enestående golfoplevelse. Designet af Jose "Pepe" Gancedo, udfordrer Cocotal Golf Club golfspillere med sine naturlige søer, tropiske vegetation og velplejede greens. Den fantastiske atmosfære og den imponerende udsigt gør banen til et ideelt sted for golfentusiaster, der ønsker en førsteklasses golfoplevelse i det caribiske paradis.

Læs mere her
Læs mere
Billeder fra Den Dominikanske Republik
Seværdigheder

Et caribisk ferieparadis med udsøgte strande med frodig natur. Der er oplevelser for de fleste, om du er til historiske seværdigheder, byder Den Dominikanske Republik på gamle kolonizoner, plantager med kakao, kaffe, tobak og sukkerrørsproduktion. Oplev den smukke natur på Isla Saona, som er et beskyttet naturreservat. For de aktive gæster byder Den Dominikanske Republik på svømmeture med delfiner, snorkling, windsurfing, safari og meget mere. Der er rig mulighed for afslapning enten på de luksuriøse resorts, på de hvide strande eller i de hemmelige laguner. 

Hvide strande

Nyd solskin og varmen på de hvide bounty strande om du er til solbadning eller til vandaktiviteter så er den Dominikanske Republik perfekt til din golfrejse.

Læs mere
Vandfald

Den Dominikanske Republik har den smukkeste natur. Tag på vandretur og kom helt tæt på et af de mange vandfald.

Læs mere
Hvalsafari

Oplev de majestætiske pukkelhvaler på hvalsafari. Der er op mod 5000 hvaler ved den Dominikanske Republik. 

Læs mere