Skip to main content

Hotel Camiral at PGA Catalunya Resort (Hotelklasse: 5 stjerner)

Det 5-stjernede Hotel Camiral er et prisvindende og anerkendt PGA Catalunya Resort. Her er ønsket at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse, hvilket bekræftes i af en amerikansk kunde som skriver: "Positive: Room was incredible! Pool was world class. Campus was immaculate!!. Negative: Absolutely nothing. Was an unforgettable stay.
Med et ophold på Hotel Camiral kommer du til at spille hvor proerne spiller, kun 10 minutter fra Girona og 1 time fra Barcelona i hjertet af Costa Brava.
 
Golfbanerne for både amatører og professionelle
De prisvindende golfbaner på PGA Catalunya Resort bliver rost af alle golfere – som ubetinget er Spaniens førende golfresort. 
PGA Catalunya Resort – Stadium Course er golfbanen, som blev nomineret til at skulle fairways til Ryder Cup i 2022. Stadium Course er ubetinget af de bedste golfbaner i Spanien og ligger på listen over verdens top 100 bedste golfbaner. The Stadium Course er helt sikkert det store trækplaster, som har modtaget flere priser igennem tiderne - senest i 2015 blev resortet kåret til Europas bedste golf resort.
Tour Course er den oversete lillebror – men absolut en golfbane på rigtig højt niveau. Den er en anelse kortere, mere kuperet og for høj handicapperen en mere overkommelig opgave at mestre. 
Det er ingen hemmelig at banerne er svære, men det må ikke skramme høj handicapperen væk, da de kan spilles på mange måder – selvfølgelig kræver The Stadium Course sine “ofre” men med den gudesmukke natur er alle golfhuller meget flotte. Alle fairways er tilsået med bermuda græs (Som Augusta i øvrigt også har), som er med til at give en bedre oplevelse.
Kvaliteten af golfbanerne og golfacademiet er seond to none, hvilket formodentlig er årsagen til at Ecco touren har valgt at indlede touren år efter år. 

Hotel
Uha.. Det er et yderst moderne, eksklusivt førstehånds indtryk man får ved ankomst. Hotellet er designet af den Catalanske interiør designer Lazaro Rosa-Violan, som har stået bag mange prestige projekter i både Barcelona og Madrid. 
Hotellet har 145 værelser fordelt på 4 forskellige værelseskategorier, som blander moderne æstetik og overdådige møbler på en meget elegante og smagsfuld facon. Alle værelser har rigtig god plads og panorama udsigt over pool og den spanske have.
Det elegante look and feeling er særdeles vellykket og skaber en unikt atmosfære, hvilket er en stor fonøjelse – som det skal være på en ferie. Hotellet udmærker sig ved at have 3 forskellige restauranter at vælge imellem – A la carte 1477 restaurant, en lounge bistro og en pool bar med lette specialiteter fra lokal området. 

Resortet er særdeles velegnet til short breaks på 2-5 nætters varighed og vi kan naturligvis hjælpe med det hele.

FILM
 

Priser

En pakke på Camiral, PGA Catalunya kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
5 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad 
3 runder golf fordelt på Tour Course (2) og Stadium Course (1) 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  9.995 9.995 9.495 9.995 9.995 9.995 10.495 10.495 9.995 9.995 9.495 9.495

 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
4 runder golf fordelt på Tour Course & Stadium Course 
Lejebil inkl. fri km og std. forsikring 

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  11.995 11.995 11.495 12.495 12.495 12.495 12.995 12.995 11.995 12.495 11.995 11.495


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning