Nordtyskland - Weekendgolf

Det nordlige Tyskland har efterhånden rigtig gode golfmuligheder at byde på. Det er nemt og enkelt at komme til denne region, hvad enten man kommer fra Jylland eller Sjælland. De forskellige golf resorts ligger alt fra 1 time til 3 timer fra grænsen, hvilket gør transporten til din golf weekend meget komfortable. Nordtyskland byder på golfbaner i verdensklasse og er populære for deres udfordrende karakter.
Billeder fra Nordtyskland
Herlige golfbaner i Nordtyskland

I Tyskland er der mere end 700 golfbaner, hvoraf de fleste ligger i Nordtyskland og typisk i forbindelse med gamle smukke slotte. Helhedsoplevelsen er helt i top med godt designet baner i høj kvalitet og gode golfresorts og golfhoteller.

Schloss Lüdersburg har nogen af de bedste golfbaner i Tyskland og de smukkeste omgivelser. GolfMagazine har kåret det til at være Tysklands smukkeste golfbane.

Gut Kadens 27-hullers golfbane kræver en del taktik for golferens side med sine 114 bunkers og vandhazzarder fra Pinnau floden. Golfbanen har lagt græs til European Tour.  

Castanea Golfresorts udfordrende 18-hullers golfbane er designet af arkitekten Kurt Rossknecht, der er omgivet af smuk natur.

I Slesvig-Holstein er Gut Apeldör placeret og er du interesseret i golf academy er Gut Apeldör stedet. Golfanlægget byder på en 18-hullers og en 9-hullers bane, som er kåret til at være det 14. bedste golfanlæg i Tyskland.

Sonnenhotel Amtsheide ligger 2 kilometer fra golfbanen Bad Bevenses GC som er en udfordrende og afvekslende bane. Der ligger 7 golfbaner tæt på hotellet, så du har mulighed for at prøve forskellige baner.

Seværdigheder i Nordtyskland

Foruden spahoteller og fantastiske naturoplevelser byder Nordtyskland på spændende storbyer. Tæt på Rømø ligger øen Sylt som er et af de få steder i Tyskland, hvor der er strande. 

En af de helt store byer er Hamborg, hvor en guidet bådtur ville være oplagt når udflugten går til Hamborg. Byen byder på en imponerende modeljernbane, Miniatur Wunderland. 

Harzen er en populær feriedestination i Tyskland hele året rundt. Her er en masse seværdigheder du kan nyde som verdens længste hængebro.

Vi hjælper dig gerne afsted på dit golfophold til Nordtyskland og skulle du have spørgsmål sidder vores golfeksperter klar ved telefonen 70 15 48 48

background graphic