Skip to main content

Maria Nova Lounge Hotel (Hotelklasse: 4 stjerner)

Nogle af Portugals bedste golfbaner ligger i området, herunder Monte Rei Golf & Country Club, Quinta da Ria og Quinta do Vale, ligger i det østlige Algarve. Kombiner det med overnatning på det hyggelige lounge hotel Maria Nova i det østlige Algarve og kombiner opholdet med verdensklasse golf.

Golfbanerne
Det østlige Algarve er overset og undervurderet i forhold til golfrejser. Med Monte rei – en Jack Nicklaus Signaturebane, Quinta do Vale designet af Seve Ballesteros, så er dette en skam, da der er rigeligt med udfordringer til de fleste golfere i dette område. Vi anbefaler også at slå et smut forbi Castro Marim og søsterbanerne Quinta da Ria og Quinta da Cima. Alle baner ligger på et meget højt kvalitetsniveau og sværhedsgraden ligger på et niveau hvor alle typer golfere kan være med. 

Hotellet
I centrum af den hyggelige by Tavira, på den østlige del af Algarve kysten, ligger det dejlige Maria Nova Lounge hotel. Kun 15 minutters gang derfra finder du Tavira slottet og den romerske bro. Hotellet har flere barer, restaurant, spa, fitnesscenter, inden- og udendørs pool og meget mere. Især hotellets bar på øverste etage er ganske populær, da man herfra kan se ud over hele byen. Maria Nova Lounge har 137 værelser i moderne stil med mulighed for udsigt til poolen. Der er naturligvis gratis WIFI på hele resortet.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning