Skip to main content

Den Naturskønne Lüneburger August 2021

Kom i top form på Schloss Lüdersburg i Nordtyskland! Spændende matchtur med præmier for mere end 5.000 kr.

Indled sensommeren i sæson 2021 med en hyggelig 3 dags matchtur til Nordtyskland. Rejs sammen med vennerne eller fruen og mød en masse andre danske golfere på denne tur.
Matchturen er et udvidet koncept med gode madoplevelser og et turnerings set-up med flotte præmier. 

Tag Med Per og Dorrit, som er vores søde og gode matchturledere, som har spillet golf i mands minde i Skovbo Golf klub. Per er en rutineret turneringsleder og en hygge trold uden sidestykke, så du vil være i gode hænder under hele denne tur.

Hvilke golfbaner spiller vi?
Vi spiller på Old & Lakes course. To af Tysklands bedre golfbaner, hvor i øvrigt Lakes Course er designet af Jack Nicklaus.
Old Course er en skøn parkland course, hvor du får en flot naturoplevelse, som fik GolfMagazine til at kåre den til Tysklands smukkeste golfbane. Den har en god blanding af smalle og brede fairways, som snor sig igennem parken.
Lakes Course har som navnet antyder, en del vand i spil. Denne er en del længere end Old course, og med de forholdsvis mange søer i spil, kan du forvente en udfordrende, men rigtig god golfrunde.

Masser af golf og forkælelse for sjælden er hvad det nordtyske resort byder sine gæster og vi kommer til at få det forrygende hyggeligt.

Turneringsformatet bliver sjovt og anderledes - så du skal ikke regne med det classiske stabelford. Udover det vil der være diverse konkurrencer indlagt selvfølgelig med dertil hørende præmier.. 

Program
29. august 2021
Ankomst til Schloss Lüdersburg, hvor du kan tjekke ind fra kl. 15.
Vi mødes efter ankomst til en drink i baren og fortsætter videre ind til den dejlige 3 retters menu.

30. august 2021
Efter en god nattesøvn, så står den velassorteret morgenbuffet klar fra tidlig morgen. For de morgen friske er der en kort løbetur inden morgenmaden.
Første tee tid om formiddagen på Lakes Course kl. 09:20. Startlisten for denne dag har I modtaget inden afrejse.
After golf på terrassen, hvor der hygges.
Vi smutter på værelserne eller i saunaen, så pigerne kan nette sig og vi mødes til en dejlig 3 retters middag kl. 19.

31. august 2021
For dem der missede løbeturen eller blot dem som har lyst, skal være velkomne til at dukke op. Vi løber kl. 07:00 – Vigtigt alle kan være med.
Efter en igen legendarisk morgenmad går starten til næste match. Første tee off om formiddagen på old course kl. 09:50.
Som dagen før skal vi hygge os til after golf på terrassen.
Efter et dejligt bad og omklædning mødes vi til en skøn 4 retters middag kl. 19.

01. september 2021
På sidste dagen kan der soves længe, da første tee off om formiddagen på Lakes Course kl. 11. Efter den sidste runde vil der være den afsluttende præmie overrækkelse, hvor vinderen for Den Naturskønne Lüneburger 2021 kåres.
Tak for denne gang og vi glæder jer til at vi ses igen.

Vi glæder os til at se jer - Team Caddie Golf.

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Kort

Hotel

Schloss Lüdersburg
Schloss Lüdersburg
Schloss Lüdersburg ligger i den henrivende nordtyske natur. I kombination med de to championship golfbaner Lakes og Old, placerer Schloss Lüdersburg sig i top 10 over de smukkeste golfresorts i Tyskla...