Livsnydergolf®

Spil golf og nyd livet - hvad er bedre? Oplev vores Livsnydergolf-rejser, hvor vi kombinerer golfen med andre af livets glæder og oplevelser.  

Når vi rejser store afstande for at spille golf, kan vi med fordel opleve nogle af de mange muligheder som destinationerne byder på. Når formiddagsrunden er veloverstået, så venter nogle ekstraordinære oplevelser i lokalområdet. Alle vores livsnyderture er nøje tilrettelagt til lande og områder, der emmer af historie, kultur og gode smagsoplevelser. På Livsnydergolf indkvarteres vi ofte på golfresorts, og halvpension er som regel inkluderet. Morgen- og aftensmad indtages derfor i hotellets restaurant. Flere af måltiderne nydes sammen for at skabe nye relationer og et fællesskab. 

Golfen vil altid have førsteprioritet og runderne vil byde på forskellige matchformater undervejs med præmier til vinderne. Efter en runde vil der ofte blive inviteret til ”Aftergolf”, en lille hyggelig event inden aftensmaden, hvor rejselederen vil fortælle om lokale emner, kultur og historie.Aktuelle livsnyderture

Efterår 2024
Livsnydergolf® på Sicilien
 • Inkl. fly t/r og hotel 7 nætter
 • Inkl. 5 runder golf på Il Picciolo Etna Golf Club 
 • Halvpension
 • Sightseeing inkl. vinsmagning på lokal vingård
 • Dansk matchturleder
 • + meget mere

Afrejse fra d. 16. - 23. oktober 2024

Book inden d. 16. juli 2024 og spar 500,- pr. pers. Skriv 'rabat' i kommentarfeltet ved bestilling.

Pris fra 12.895,-
Porto
Golf for livsnydere i Porto
 • Inkl. fly t/r og hotel 7 nætter
 • Inkl. 5 runder golf på Vidago Golf
 • 3 middage med drikkevarer
 • Heldagsudflugt til Douro Valley inkl. portvinssmagning
 • Byrundtur i Porto med lokal guide og frokost
 • Dansk matchturleder 
 • og meget mere

Afrejse fra 28. sept. - 5. okt. 2024

Afgange fra både Kastrup og Aalborg

Book inden d. 16. juli 2024 og spar 600,- pr. pers. Skriv 'rabat' i kommentarfeltet ved bestilling

Pris fra 14.595,-

Rejsemål perfekte for livsnydere

Næsten uanset hvor i verden, man vælger at rejse til for at spille golf, vil vi kunne finde nogle spændende forhold, som gør livet lidt sjovere. Særligt Portugal og Italien har været populære destinationer for vores livsnyderture - og med god grund. Begge lande er et overflødighedshorn af golfbaner, oplevelser og gode vine, og alt sammen i overskuelig flyvetid fra Danmark. 


Sicilien

Sicilien, øen som Italiens støvle sparker til, ligger i det sydlige Italien, hvor vejret er godt til golf stort set hele året rundt. Livnyderturene til Sicilien vil, udover vingårdsbesøg, sightseeing i det smukke landskab og golf med udsigt til den majestætiske vulkan Etna, også give indsigt i lokale emner. På den smukke middelhavsø er historien om den Sicilianske mafia, Cosa Nostra, jo et oplagt emne - og så bliver du naturligvis ikke snydt for det velsmagende sicilianske køkken.

Toscana

Toscana er de seneste år blevet en attraktiv golfdestination med billedskønne omgivelser både på og uden for golfbanen. I Toscana er besøg på en af de klassiske vingårde altid oplagte muligheder, men hvor mange tænker egentlig over, at der i Toscana faktisk også findes helbredende kilder, hvor wellness kan opleves som de gamle romere opfandt den. En tur i vulkanopvarmet vand efter en golfrunde er en oplevelse, der holder mange år frem. Det gode toskanske køkken er oså værd at nævne.

Porto

Hvis turen går til Porto er det jo oplagt at besøge nogle af de spændende portvinshuse, og høre mere om portvinsproduktionen i området. Golf har i mange år været en del af Portos turisme, som krydres med store kulturelle oplevelser, hvilket vi heller ikke misser på vores livsnyderture til regionen. Pastelfarvede huse, gode fiskerestauranter, flotte kirker og monumenter er bare nogle af de oplevelser, der venter i regionen. Derudover byder området også på et smukt landskab med flotte udsigter.

Mød vores matchturleder

Kim Ferrigno

Vores Livsnydergolf-ekspert og rejseleder er Kim Ferrigno, som har mange års erfaring fra rejsebranchen. Kim Ferrigno er bl.a. golfskribent for Golfbladet, foredragsholder for AOF med fokus på Italienske emner, og han har også lavet Golfrejse-tv og meget mere. 

Kim elsker at spille golf, nyde god vin og spændende mad uanset, hvor i verden han befinder sig. Han falder vel selv indenfor betegnelsen ”Livsnyder”. og samtidig nyder Kim at fortælle om de steder der besøges, så rejseoplevelserne ikke indskrænker sig til golfbanen, selvom golfen også er en meget vigtig del af ferien.

Kim Ferrigno har modtaget en række æres-priser gennem tiden. De vigtigste er: 

1995 – Tara d’Argento, en tak fra bystyret i Amalfi for hans indsats for turismen i Amalfi og omegn (det var Kim Ferrigno, der som den første i Danmark arrangerede rejser til Amalfi og omegn) 

1999 – Premio Leonardo da Vinci. Udnævnt til verdens dygtigste arrangør af rejser til Italien af de Italienske Turistmyndigheder 

2019 – European Culture Award. Hædersbevisning for Kim Ferrigno’s mangeårige formidling af Kultur og Historie.