Skip to main content

La Mola Resort & Spa (Hotelklasse: 4 stjerner)

Tag på golfferie til La Mola Resort & Spa kun 20 km udenfor Barcelona centrum. Her kan du spille på fantastiske Greg Norman golfanlæg, Real Club de Golf El Prat med 45 huller. 

Golfbanerne
Mindre end 5 minutters gang fra La Mola Resort & Spa ligger klubhuset til Real Club de Golf El Prat, hvor der er fri leg på de prestigefyldte 45 huller designet af Greg Norman. Det er i særdeleshed et storslået golfanlæg, hvor variationen er stor når de forskellige sløjfer kombineres dag for dag. Historien om Real Club de Golf El Prat går tilbage til 1912, hvor dørene åbnedes for første gang. Herefter har den været vært for Spanish Open, både i 1956 og sidste gang i 2015. Træningsfaciliteterne er helt i top, der er masser af plads, stor driving range, adskillige short game områder og putting greens.

Hotellet
La Mola Resort & Spa er et dejligt 4-stjernet hotel i rolige omgivelser, og med stilfuld og moderne indretning.  Værelserne er pæne og rummelige, og i underetagen af hotellet ligger der en hyggelig bar og restaurant med gårdhave og udendørs pool. Hotellet har 185 værelser, et dejligt spa med infinitypool og dampbade i forlængelse af fitnesscenteret.

FILM
 

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning