Skip to main content

Hotel Balka Strand (Hotelklasse: 3 stjerner)

På Bornholm er du max. en halv time væk fra den nærmeste golfbane, men når du bor på Hotel Balkastrand har du kun 9 minutter til den første bane Nexø Golfklub, og kunne forestille dig en god røget fiskeplatte at mætte dig på, så er det blot at smutte forbi det lokale Bornholmer røgeri på Snogebæk Havn på vejen hjem fra golf. Velkommen til Hotel Balkastrand.

Hotellet
En af Europas skønneste badestrande ligger ca. 100 meter fra et af de dejlige rummelige værelser – som alle i et plan med et større badeværelse og dejlig terrasse – du kan betragte det, som en ”mini rækkehus”, fint udstyret med TV og hårtørrer på toilettet. "Er du ude efter en morgen badetur eller efter en god runde golf, så kan du blot stryge ud terrassedøren og tage en badetur i den delvis sol-opvarmet udendørs pool, hvem kunne ikke tænke sig det" , lyder det fra Charlotte, som ejer af Hotel Balkastrand sammen med sin mand Benny. 
Hotellet er iøvrigt en af de få hoteller, som har pool.

Nexø by, en dejlig bornholmsk perle, ligger kun 2 kilometer fra hotellet, så er du på udkik efter lidt lokal shopping, er det lige i nærheden.
Restauranten serverer danske og internationale retter. Hver dag dejlig morgenbuffet, og om aftenen serveres en 3-retters menu inkl. salatbuffet og med et glas vin/øl inkluderet.

Golf på Bornholm
På Bornholm er du max. en halv time væk fra den nærmeste golfbane. Øen byder på fire spændende golfbaner, Nexø Golfklub - Bornholms Golfklub - Gudhjem Golfklub & Nordbornholms Golfklub, der alle er åbne for gæstespillere. Banerne er meget forskellige, både i sværhedsgrad og udformning. Caddie Golf har aftaler med alle golfbaner og kan nemt skifte banerne ud i din pakke. To af banerne har klippefremspring og en fantastisk udsigt over Østersøen til Christiansø. 
Solskinsøen er et yndet feriemål for golfspillere fra hele Norden, og med begrænset kapacitet, så vendt ikke med at bestille dit golfophold, da der er meget stor efterspørgsel. Bornholm byder på flest solskinstimer i sommermånederne helt fra maj til september måned. Den friske luft og flotte natur er en herlig sidegevinst, når du går en runde på en af de solskinsøens golfbaner.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning