Skip to main content

Long Stay på Mauritius - Heritage the Villas 2022

Vi føler at en drøm er gået i opfyldelse - tænkt Long stay på Mauritius i de lækreste villaer med udsigt til golfbanen med daglig golf i 28-30 grader og tropisk klima - Det var lige godt Sørens??

Heritage the Villas har tilbudt dig denne mulighed, hvor du kan bo i villaer med henholdsvis 3 og 4 soveværelser - du kan bo der alene eller med op til 8 personer og ALLE har daglig golf inkluderet. Der er ingen tvivl om, at du får et stort plus i bogen hos familie og venner, hvis du tager dem med.

Villaerne
Villaerne er yderst rummelige og har egen pool, eget badværelse til hvert soveværelse og stort veludstyret køkken, buggy med 4 sæder til fri afbenyttelse til at komme rundt på resortet, 20% rabat på alle resortets 12 restauranter (undtagen Heritage Le Château and the BOMA à l’Awali - OBS: Dog kun på maden på de udvalgte restauranter), fri adgang til alle faciliteter på begge hoteller (Heritage Le Telfair og Heritage Awali) og beach club C, internet og meget mere.
Villaerne ligger 5 minutters buggy kørsel til klubhuset og en kort buggy tur til den vidunderlige strand med det vildeste azurblåt vand og strand med kridhvidt sand.
Morgenmaden kan indtages i den dejlige restaurant Annabella, hvis I ønsker en lækker 5 stjernet morgenmadsbuffet.

Golf - Heritage Golf
Heritage Golf Club har den prisvindende golfbane, som er yderst spilbar for golfere på alle niveauer , hvor vi har sikret en daglig runde golf til dig. Flere år i træk har Europen tour er stortset fast tilbage år efter år, hvilket du vil opleve med egne øjne - hvor veldesignet med et helt unik layout og matcher både høj og lav handicappere.

Besøg under opholdet
Du må hjertens gerne invitere venner, familie mm. til villaen, men der er lige nogle ting, som du skal være opmærksom på, når du går med de tanker:
Når man har booket en villa, har man som udgangspunkt råderet over villaen (dog kun til det antal personer som den er beregnet til)
Hvis man efter betaling af depositum ønsker at tilføje gæster til villaen, koster det et handlingsgebyr på 950,- dk pr. person.

Derudover arrangerer vi gerne fly og transfer for gæsterne.
Fly: billetpris + 600 dk pr. person
Transfer: 500 dk t/r pr. person

VIGTIGT: Hvis I selv arrangerer fly/transfer skal vi stadig informeres således at gæsterne kan blive registreret og de vil stadig skulle betale handlingsgebyr. Gæsterne vil ikke blive tilladt adgang, såfremt de ikke er registeret af Caddie Golfrejser.
Vær opmærksom på, at såfremt I selv arrangere fly transport og transfer, så vil de enkelte person ikke være inkluderet under pakkerejseloven beskyttelse.
 

FILM, Heritage The Villas -Se videoen ved at klikke på billedet 

FILM, resortet Awali - se videoen ved at klikke på billedet

FILM, golfbanen - se videoen ved at klikke på billedet

Kort

Hotel

Heritage Awali Golf & Spa Resort
Heritage Awali Golf & Spa Resort
Med en golfferie på Heritage Awali Golf & Spa Resort på Mauritius er du sikret golf i absolut særklasse, flotte udsigter til Det Indiske Ocean, luksuriøse faciliteter og et all inclusive koncept, hvor...