Skip to main content

FORBEDRET Long Stay på Mauritius - Heritage the Villas

Vi føler at en drøm er gået i opfyldelse - tænkt Long stay på Mauritius i de lækreste villaer med udsigt til golfbanen med daglig golf i 28-30 grader og tropisk klima - Det var lige godt Sørens??

Væsentlig forbedring - NU med daglig rengøring!
Vi har arbejdet længe på at få inkluderet daglig rengøring i villaerne i prisen, da mange af vores gæster har efterspurgt det. Det er nu lykkedes os + vi har fået en ekstra god potion villaer at sælge - EKSKLUSIVT ved Caddie Golf. 

Heritage the Villas har tilbudt dig denne mulighed, hvor du kan bo i villaer med henholdsvis 3 og 4 soveværelser - du kan bo der alene eller med op til 8 personer og ALLE har daglig golf inkluderet. Der er ingen tvivl om, at du får et stort plus i bogen hos familie og venner, hvis du tager dem med.

Villaerne
Villaerne er yderst rummelige og har egen pool, eget badværelse til hvert soveværelse og stort veludstyret køkken, buggy med 4 sæder til fri afbenyttelse til at komme rundt på resortet, 20% rabat på alle resortets 12 restauranter og mange barer (undtagen Heritage Le Château and the BOMA à l’Awali), fri adgang til alle faciliteter på begge hoteller (Heritage Le Telfair og Heritage Awali) og beach club C, internet og meget mere.
Villaerne ligger 5 minutters buggy kørsel til klubhuset og en kort buggy tur til den vidunderlige strand med det vildeste azurblåt vand og strand med kridhvidt sand.
Morgenmaden kan indtages i den dejlige restaurant Annabella, hvis I ønsker en lækker 5 stjernet morgenmadsbuffet.

Golf - Heritage Golf
Heritage Golf Club har den prisvindende golfbane, som er yderst spilbar for golfere på alle niveauer , hvor vi har sikret en daglig runde golf til dig. Flere år i træk har Europen tour er stortset fast tilbage år efter år, hvilket du vil opleve med egne øjne - hvor veldesignet med et helt unik layout og matcher både høj og lav handicappere.

FILM, Heritage The Villas -Se videoen ved at klikke på billedet 

FILM, resortet Awali - se videoen ved at klikke på billedet

FILM, golfbanen - se videoen ved at klikke på billedet

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
08-03-2022KastrupHeritage Awali Golf & Spa Resort816.295,-Book
07-10-2022BillundHeritage Awali Golf & Spa ResortMere end 817.895,-Book
07-10-2022KastrupHeritage Awali Golf & Spa ResortMere end 815.995,-Book
07-11-2022BillundHeritage Awali Golf & Spa ResortMere end 817.895,-Book
07-11-2022KastrupHeritage Awali Golf & Spa ResortMere end 815.995,-Book

Hotel

Heritage Awali Golf & Spa Resort
Heritage Awali Golf & Spa Resort
Med en golfferie på Heritage Awali Golf & Spa resort på Mauritius, er du sikret golf i absolut særklasse, flotte udsigter til Det Indiske Ocean og et all inclusive koncept hvor du virkelig får noget f...