Skip to main content

Long Stay på Mauritius - Heritage the Villas 2022

Vi føler at en drøm er gået i opfyldelse - tænkt Long stay på Mauritius i de lækreste villaer med udsigt til golfbanen med daglig golf i 28-30 grader og tropisk klima - Det var lige godt Sørens??

Det er nu lykkedes os + vi har fået en ekstra god potion villaer at sælge af i efteråret 2022 - EKSKLUSIVT ved Caddie Golf. 

Heritage the Villas har tilbudt dig denne mulighed, hvor du kan bo i villaer med henholdsvis 3 og 4 soveværelser - du kan bo der alene eller med op til 8 personer og ALLE har daglig golf inkluderet. Der er ingen tvivl om, at du får et stort plus i bogen hos familie og venner, hvis du tager dem med.

Villaerne
Villaerne er yderst rummelige og har egen pool, eget badværelse til hvert soveværelse og stort veludstyret køkken, buggy med 4 sæder til fri afbenyttelse til at komme rundt på resortet, 20% rabat på alle resortets 12 restauranter (undtagen Heritage Le Château and the BOMA à l’Awali - OBS: Dog kun på maden på de udvalgte restauranter), fri adgang til alle faciliteter på begge hoteller (Heritage Le Telfair og Heritage Awali) og beach club C, internet og meget mere.
Villaerne ligger 5 minutters buggy kørsel til klubhuset og en kort buggy tur til den vidunderlige strand med det vildeste azurblåt vand og strand med kridhvidt sand.
Morgenmaden kan indtages i den dejlige restaurant Annabella, hvis I ønsker en lækker 5 stjernet morgenmadsbuffet.

Golf - Heritage Golf
Heritage Golf Club har den prisvindende golfbane, som er yderst spilbar for golfere på alle niveauer , hvor vi har sikret en daglig runde golf til dig. Flere år i træk har Europen tour er stortset fast tilbage år efter år, hvilket du vil opleve med egne øjne - hvor veldesignet med et helt unik layout og matcher både høj og lav handicappere.

FILM, Heritage The Villas -Se videoen ved at klikke på billedet 

FILM, resortet Awali - se videoen ved at klikke på billedet

FILM, golfbanen - se videoen ved at klikke på billedet

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
06-02-2022KastrupHeritage Awali Golf & Spa ResortMere end 819.495,-Book
08-03-2022KastrupHeritage Awali Golf & Spa Resort817.995,-Book
07-10-2022BillundHeritage Awali Golf & Spa ResortMere end 817.895,-Book
07-10-2022KastrupHeritage Awali Golf & Spa ResortMere end 815.995,-Book
07-11-2022BillundHeritage Awali Golf & Spa ResortMere end 817.895,-Book
07-11-2022KastrupHeritage Awali Golf & Spa ResortMere end 815.995,-Book

Hotel

Heritage Awali Golf & Spa Resort
Heritage Awali Golf & Spa Resort
Med en golfferie på Heritage Awali Golf & Spa resort på Mauritius, er du sikret golf i absolut særklasse, flotte udsigter til Det Indiske Ocean og et all inclusive koncept hvor du virkelig får noget f...