star star star star star

All inclusice - Heritage Awali Golf & Spa Resort

Med en golfferie på Heritage Awali Golf & Spa Resort på Mauritius, er du sikret golf i absolut særklasse, flotte udsigter til Det Indiske Ocean og et all inclusive koncept hvor du virkelig får noget for pengene. Du får muligheden for at bo helt tæt på den smukke strand, der er perfekt til vandaktiviteter og i baghaven finder du Heritage Golf Course, der byder på fantastiske golfoplevelser. Ønsker du at bo i luksuriøse rammer, hvor du kan tillade dig at slappe helt af samtidig med at være helt tæt på en masse aktiviteter, så er Heritage Awali absolut stedet.
Læs mere her
Luksus resort med mange faciliteter

Heritage Awali Golf & Spa Resort har 161 store og komfortable værelser på 52 m2. Alle værelserne har en terrasse eller en balkon. Værelserne er til 2 personer og 2 børn under 12 år med en king size bed og en sovesofa. Der er gratis wifi på værelserne. Derudover er der TV, air condition, værdiboks, minibar, badekåbe, slippers, strygejern, hårtørrer og 24 timers roomservice. 

Hotellet har 5 restauranter. Savana er hovedrestauranten og tilbyder buffet med skiftende tema. Derudover er der a la carte restauranter der serverer henholdsvis internationale, indiske, italienske og afrikanske retter. Ønsker du noget at drikke, når du befinder dig ved en af hotellets 3 swimmingpools, så kan du gå i hotellets poolbar som både tilbyder vådt og tørt. Nyder du den dejlige strand, hotellet ligger ud til, så sørger beach baren for at holde dig hydreret. Skulle du have lyst til afternoon tea eller en drink så er Zenzibar det helt perfekte sted. 

Hotellets spaafdeling på 3000 m2 finder du 20 behandlingsrum, tyrkisk bad, sauna, afslapningsområder, et koldt bassin, boblebad og en skønhedssalon. Der tilbydes en lang række skønhedsbehandlinger og massager. Der er også gode faciliteter til dig, der ønsker at være aktiv. Der er blandt andet et fitnessrum, der tilbydes forskellige holdtræninger og der er gode faciliteter, hvis du ønsker at spille badminton, tennis beach volleyball. Af vandaktiviteter er der blandt andet vandski, wakeboarding, windsurfing, kite surfing, stand up paddle og mulighed for snorkling.  

Heritage Golf Club

The European Tour vender år efter år tilbage på Heritage Golf Club, hvis design af Peter Matkovitch, har formået at modtage flere priser end nogen anden golfbane på øen. Ingen havde forventet at den tidligere sukkerrørsplantage ville blive forvandlet til en verdensklasse golfbane, som er til stor fornøjelse for golfere på alle niveauer.

Heritage Golf Club byder på særdeles gode faciliteter. Deres golf academy har en 1000 m2 putting green, flere chipping og pitching områder, en driving range der kan benyttes fra begge ender samt en 9 hullers kort bane til træning af dit indspil. Championship banen, par 72, ligger bagved hotellet, blot få minutter i buggyshuttle.

I 2017 gennemgik områdets strand en større kystopretning for at sikre en optimal tropisk strand, samt koralrevets trivsel. Heritage Resorts har stort fokus på bæredygtighed, hvorfor brug af gødning på golfbanen er 100% organisk og ukrudt bliver bekæmpet med ubehandlede salte. Hotellet har blandt andet også LED belysning og solceller for at minimere strømforbruget.

background graphic