Skip to main content

Heritage Le Telfair

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort - Et Lille luksus golfhotel i Mauritius

Spil golf i Mauritius og bo på det luksuriøse Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort med fantastiske udsigter over Det Indiske Ocean. Her spiller du golf på en af de bedste golfbaner i Det Indiske Ocean, Heritage Golf Club, og bor i Mauritius' smukke omgivelser.

Golfbanen

Når du bor på Heritage Le Telfair er det lige til at bruge dagene i den prisvindende Heritage Golf Club. År efter år har The European Tour besøgt banen, som er designet af Peter Matkovitch. Heritage Golf Club har tidligere været en sukkerrørsplantage, men er sidenhen blevet forvandlet til en golfbane af særdeles høj kvalitet, velegnet til spillere på alle niveauer. Her er der flere forskellige faciliteter, som fx 1000 m2 putting green, flere chipping og pitching områder, en driving range og en 9 hullers kortbane, hvor du kan træne dit spil. 

Hotellet

Heritage Le Telfair er opkaldt efter den berømte naturalist, Charles Telfair, som levede i 1900-tallet. Hotellet er bygget i en klassisk og elegant stil, som reflekterer de gamle traditioner fra tidligere ejendomme ved sukkerrørsplantager i Mauritius. Her kan du vågne til lyden af den lette skvulpen fra bølgerne på stranden og til udsigten over Det Indiske Ocean. Alle hotellets værelser er designet med fokus på luksus og komfort.

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning