Skip to main content

Heritage Le Telfair

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort - Et lille luksus golfhotel i Mauritius med sin helt egen charme og stil

Lad golfferien gå til Mauritius og bo på det luksuriøse og charmerende Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort med fantastiske udsigter over Det Indiske Ocean, der ellers kun er til at drømme om. Her spiller du golf på en af de bedste golfbaner i Det Indiske Ocean, Heritage Golf Club, og bor midt i Mauritius' smukke naturrige omgivelser.

Golfbanen
Når du bor på Heritage Le Telfair, er det oplagt at bruge dagene i den prisvindende Heritage Golf Club, der er beliggende i et idyllisk område mellem bjerge og det tyrkisblå Indiske Ocean. År efter år har The European Tour besøgt banen, som er designet af Peter Matkovitch. Heritage Golf Club har tidligere været en sukkerrørsplantage, men er sidenhen blevet forvandlet til en golfbane af særdeles høj kvalitet og velegnet til golfspillere på alle niveauer. Banen er anlagt midt i Mauritius smukke og naturlig kurperet natur, så du på din golfrunde har rig mulighed for at nyde dragende udsigter til træklædte bjerge, farverige planter og krystalklart hav, der får dig til at føle du er i et paradis. Golfklubben råder over flere forskellige faciliteter, som f.eks. 1000 m2 putting green, flere chipping og pitching områder, en driving range og en 9 hullers kortbane, hvor du kan træne dit spil. 

Hotellet
Heritage Le Telfair er opkaldt efter den berømte naturalist, Charles Telfair, som levede i 1900-tallet. Hotellet er bygget i en klassisk og elegant stil, som reflekterer de gamle traditioner fra tidligere ejendomme ved sukkerrørsplantager i Mauritius. Her kan du vågne til lyden af den lette skvulpen fra bølgerne på stranden og til udsigten over Det Indiske Ocean. Hotellet er en del af det større resort, Heritage Resorts, der består af Heritage Le Telfair og Heritage Awali, som ligger i kort gåafstand fra hinanden. Resortet har samlet 12 restauranter og barer, hvoraf 4 af restauranterne og barene ligger på Heritage Le Telfair. Restauranterne serverer gastronomiske lækkerier fra mange verdenskøkkener og smagfulde drinks i en skøn atmosfære. Nyd eksempelvis retter fra det asiatiske køkken på Gin'Ja, smag lokale specialiteter fra Mauritius på Heritage Le Château eller oplev vintage elegance på Annabella's. 

Heritage Le Telfair er selvfølgelig udstyret med de bedste faciliteteter til at gøre golfferien helt perfekt. Den kridhvide strand og poolområdet indbyder til afslapning på en solseng og en nedkølende dukkert, men hvis ikke afslapning kan friste, så har hotellet heldigvis mange muligheder for at være aktiv med bl.a. tennisbane, beach volley, fuldudstyret fitnesscenter, yoga og meget mere, som kan få pulsen op. Du må ikke snyde dig selv for et besøg i Heritage Le Telfairs wellnessområde, som byder på selvforkælelse med fokus på personlig velvære. Der tilbydes alverdens behandlinger, som er perfekte efter en runde golf. Alle hotellets værelser er designet med fokus på luksus og komfort i stil med resten af hotellets elegance. 

Video af hotellet:

Video af golfbanen:

 

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning