Skip to main content

Gut Kaden Resort (Hotelklasse: 4 stjerner)

Gut Kaden Resort byder på en sublim golfoplevelse kun 30 km nord for Hamborg. Den perfekte getaway fra en travl hverdag. Hvad enten man kører fra Jylland eller tager færgen fra Sjælland, er der blot en kort køretur til et af Nordeuropas bedste golfanlæg.

Golfbanerne
Gut Kaden ligger i landlige og idylliske omgivelser med en 27-hullers golfbane, et veludstyret træningsanlæg samt et klubhus med restaurant. Mesterskabsgolfbanen har lagt græs til European Tour, hvilket du nemt fornemmer når du spiller denne klasse golfbane. Floden Pinnau som skærer igennem golfbanen, skaber en del vandhazzarder, og i kombination med de 114 bunkers, så skal der spilles taktisk.

Hotellet
Gut Kaden er nok nordtyskland bedste golfresort, hvor der er plads til at slappe af efter dagens runde med en god bog, spise en god middag og tage nogle drinks i baren. Som gæst på Gut Kaden bliver du indkvarteret i et af 40 moderne og rummelige værelser fra 2015 i de elegante “Lodges”. På Gut Kaden kan du blive forkælet med stor variation af spændende gastronomi, blandt andet hjemmelavede specialiteter fra egnen. Efter en god runde på golfbanen, kan du fx nyde en afslappende massage eller en tur i saunaen i det dejlige spa område.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning