star star star star

Oplev den tyske charme på Gut Kaden

En unik mulighed for at spille en golfbane i høj klasse samtidigt med at bo et par nætter i idylliske omgivelser tæt på storbyen Hamburg. Hvad enten man vil nyde køkkenet på Gut Kaden eller tage et smut til Hamburg og opleve byen og dens mange muligheder for gastronomi, er man sikker på en oplevelse som kombinerer golf og afslapning til fulde.
Læs mere her
Guten Kaden byder på

Hovedbygningen er bygget tilbage i 1754. Hotellet byder på 39 værelser på 30 m2, hvor der er plads til at slappe af efter en runde golf. Om du ønsker at læse en god bog, spise traditionel tysk mad eller drikke et par drinks i baren, så er Gut Kaden et perfekt sted for jer. Resortet byder på et fitnessrum, en sauna og et afslapningsområdet. Derudover er der en skønhedsafdeling nemlig Derma Drop Institute som tilbyder forskellige skønhedsbehandlinger som anti-ageing, hårbehandlinger, golfmassage og meget andet.

Gut Kaden Golf

Har du brug for en sublim golfoplevelse krydret med nybyggede lodges hvor man kan slappe af og blot nyde en god bog, eller spise en god middag, så er Gut Kaden et oplagt valg. Skal golfsvinget pudses lidt til i kanterne, er anlæggets træningsfaciliteter samt deres tilknyttede pro’er bestemt en mulighed for forbedring. Gut Kaden ligger i landlige og idylliske omgivelser med en 27-hullers golfbane, et veludstyret træningsanlæg samt et klubhus med restaurant. Mesterskabsgolfbanen har lagt græs til European Tour, hvilket du nemt fornemmer når du spiller denne klasse golfbane. Floden Pinnau som skærer igennem golfbanen, skaber en del vandhazzarder, og i kombination med de 114 bunkers, så skal der spilles taktisk.

background graphic