star star star

Nyd en idyllisk golfoplevelse midt i naturen

I det nordlige Tyskland finder du Gut Apeldör Golf Resort med sit 27-hullers golfanlæg designet af den tyske golfbanearkitekt Christoph Städler som byder på en varieret og udfordrende bane designet til at kunne spilles af golfspillere uanset handicap. Resortet har 41 rummelige værelser, spaområde med sauna, massager og spabehandlinger og en god restaurant og bar.
Læs mere her
Apeldör Golf Resort byder på

Apeldör Golfresort byder på 42 værelser af tre typer værelser nemlig standard, comfort og suiter. Et standardværelse er på 27-33 m2 og er udstyret med TV, værdiboks, skrivebord, badeværelse med bruseniche. Comfort værelserne er på 40-48 m2 og har balkon eller terrasse med udsigt til skoven. Der er kort afstand til klubhuset og restauranten fra hotelværelserne. Der er gratis wifi i restauranten og i hotelbygningerne.

Det intime hotel emmer af tysk hytte stemning. Deres restaurant og bar er virkelig god med god varieret buffet og stort a la carte kort. Et samlingspunkt, som har udsøgt over 18. green. Kvaliteten af maden ligger på et højt niveau og du kommer ikke til at gå sulten i seng. Du må ikke gå glip af de hjemmelavede tærter og kager hotellet byder på hver eftermiddag. I den gamle lade er resortets spa og wellnesscenter, der byder på sauna, et afslapningsområde med udsigt til golfbanen samt mulighed for at booke massage og spabehandlinger. Det er også her du finder resortets fitnesslokale.

Big Apple og seværdigheder

Golfanlægget råder over BIG Apple, som er den 18 hullers mesterskabsbane samt deres gode BIG9, som er deres 9 hullers bane. da Big Apple er i top 20 af de bedste baner i Tyskland - faktisk kåret til den 14. bedste bane i Tyskland. Golf Akademiet er stort med masser af store putting greens, kort spils områder og driving range med mange bokse. BIG 9 er deres 9 hullers bane, som er et glimrende anlæg som kan spilles af alle uanset hcp. Niveau. Vi booker naturligvis tee tiderne til dig hjemmefra, så alt er på plads til dig, når du ankommer. Golfakademiet på resortet arbejder med 4Skills og fokuserer på low point, strike location, face angle og club path. Som henviser til det laveste punkt i golferens sving, hvor man rammer bolden under et slag, hvilken retning hovedet har, når den rammer bolden og hvordan det påvirker boldens retning og flyvning. Formålet er at optimere slagteknik og forbedre boldkontakten.

Gut Apeldör Golf Resort er beliggende i et naturskønt område, omgivet af grønne enge, skove og søer. Det er et fredeligt og roligt område, som er perfekt til golfentusiaster, der ønsker at nyde en afslappende golfoplevelse i smukke omgivelser. Samtidig er det også tæt på lokale attraktioner og seværdigheder, herunder byen Husum og Vadehavet Nationalpark, som er en UNESCO World Heritage Site.

background graphic