Skip to main content

Domaine de Crecy (Hotelklasse: 4 stjerner)

Domaine de Crecy er et hyggeligt og autentisk hotel kun 40 km fra Paris. Her kan du nyde en unik Arnold Palmer designet golfbane, fransk gastronomi og skønne omgivelser. Domaine de Crecy rummer en skøn restaurant, hotel, golfanlæg inklusiv træningsanlæg og to 18-hullers bane. 

Golfbanerne
Domaine de Crecey har to golfbaner, Vignoly Golf og The Montpichet. Vignoly er på nuværende tidspunkt den eneste Arnold Palmer signaturbane i hele Frankrig. Banen er en par 72 bane fra 2006, hvor layoutet giver dig en super golfoplevelse hele vejen fra tee til green.

The Montpichet er lillebroderen. Dette er en lettere og meget autentisk fransk parkbane med mange flotte udsigter. Alligevel kan det også opleves som en udfordrende bane.

Hotellet
Domanie de Crecy er et dejligt fransk landssted fra 1700-tallet. Hotellet fremstår meget autentisk. Værelserne gennemgik i 2017 en større renovation, hvor de blev opgraderet med ny indretning og aircondition. Servicen og faciliteterne er ligeledes helt i top. Til komplekset er der en skøn fransk restaurant, bar, tennis og swimmingpool. Blot 15 minutter fra Domaine de Crecy ligger Disneyland og andre spændende golfbaner.

Priser

En kør-selv pakke på Domaine de Crecy kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
5 nætter i studio inkl. morgenmad
3 runder golf fordelt på Vigonly & Monpichet 

Periode 2022/2023 APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT          
Pris pr. person fra  4.695 4.795 4.795 4.795 4.795 4.795 4.795          


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning