Skip to main content

Domaine Et Golf De Vaugouard (Hotelklasse: 4 stjerner)

Domaine et Golf de Vaugouard ligger i Loire dalen, hvilket er et yderst charmerende område i Frankrig. Blot 10 minutters kørsel fra Domaine et Golf de Vaugoard ligger byen Montargis – en fransk perle som sjældent er set mage. En nærmest majestætisk golfbane kombineret med charmerende Montargis er et hit for mange af vores kunder.

Golfbanen
Vaugouard Golf er en smuk bane som snor sig gennem store egetræslunde, med flere hundrede år gamle træer. Den naturskønne 18-hullers parkbane, par 72, er anlagt i 1987. Hul 8, et par 3 har en idyllisk udformning, hvor teestedet er hævet flere etager over greenen, som omkranses af vand og med egetræer på alle sider. Det kan lyde svært, men greenkeeperne har dog valgt at holde roughen lav, så du ikke skal på skovtur efter dine bolde hvis de ikke lige lander på fairways eller green. 

Hotel
Domaine et Golf Vaugouard er fra 1800-tallet, efter en renovering i starten af 2000 er det blevet et vidvunderligt 4-stjernet hotel, hvor golf, tennis eller en tur i poolen kan være en del af programmet. 
På Domaine et Golf Vaugouard bliver du indkvarteret i dobbelt- eller enkeltværelser. Alle værelser er store og rummelige. Du skal være opmærksom på, at standard værelser ligger 500 meter fra hovedbygingen (slottet). Du kan også opgradere til slotsværelser. Ofte har slotværelserne udsigt til golfbanen. Ønsker man udsigt til golfbanen, skal et slotværelse med udsigt til golfbanen bookes ved bestilling. Domainet ligger 1½ times kørsel fra den parisiske lufthavn Charles de Gaulle og kun omkring 1 time fra Orly lufthavn.

Priser

En kør-selv pakke på Domaine Et Golf De Vaugouard kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
5 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
3 runder golf fordelt på Vougouard Golf

Periode 2022/2023 APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT          
Pris pr. person fra  5.995 6.495 6.495 6.495 6.495 6.495 6.495          


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning