Skip to main content

Cornelia Diamond Hotel (Hotelklasse: 5 stjerner)

Cornelia Diamond Hotel er et luksushotel med særlig høj all-inclusive kvalitet. Her er der flere forskellige restauranter at vælge imellem og mange andre skønne faciliteter. Desuden ligger hotellet i gåafstand til den formidable Cornelia Golf Club med 27 huller.

Golfbanerne
Med den korte afstand mellem hotellet og Cornelia Golf Club, som er et imponerende golfanlæg på 27 huller, så er Cornelia Diamond et oplagt golfresort til din næste golfferie. Afhængig af sæsonen kan du opnå fri golf som gæst på hotellet, og der er masser af udfordringer i vente på banen som Sir Nick Faldo har hjulpet med at udforme. Cornelia Golf Club er et alletiders golfacademy, med gode short game muligheder og putting greens til dagens træning. Der er gratis shuttle fra hotellet til Cornelia Golf Club for hotellets gæster.

Hotellet
Cornelia Diamond Hotel er et imponerende hotel med 571 værelser, alle elegant indrettet med et eksklusivt look. Værelserne er store og rummelige med balkon eller terrasse. Hotellet har flere restautanter og barer, inden- og udendørs swimmingpool og et dejligt spaområde. Derudover vil du opleve fantastisk god service, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne.

FILM om Cornelia Golf Club
 

FILM om Cornelia Diamond Hotel
 

Priser

En pakke på Cornelia Diamond kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. all inclusive
5 runder golf eller ubegrænset golf på Cornelia Golf
Alle transfer

Periode 2021/2022 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  9.995 10.495 10.995 11.495 10.495 10.995 11.995 12.495 10.495 10.495 9.995 9.995

 

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 43 228 100
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning