star star star star star

Luksushotel med et hav af faciliteter

Cornelia Golf Club byder på masser af spændende golfudfordringer, som Sir Nick Faldo har hjulpet med at udforme. Cornelia Golf Club har 27 huller og et alletiders golf academy. Cornelia Deluxe er placeret i området Belek, i midten af den største turistregion i Tyrkiet, kun 30 minutter fra byen Antalya med international lufthavn og spændende shopping muligheder. Belek byder på gyldne sandstrande, havskildpadder der hvert år lægger deres æg på stranden og historiske steder med amfiteatre og templer. Kort sagt dette er stedet at tage hen hvis du ønsker at kombinere din golfrejse med strandliv og kulturelle udflugter.
Læs mere her
Hotelværelser på Cornelia Deluxe Resort

Hotellet er et vandparadis placeret kun få meter fra det tiltrækkende Middelhav. Alle værelser er rummelige og på minimum 35 m2. På Cornelia har du desuden mulighed for at indkvarterer dig i villaer i haven, som er direkte forbundet med swimmingpoolen. Cornelia Deluxe Resort er et stort hotel med 358 velindrettet og lyse værelser. Et standardværelse er på 35 m2 og har plads til 2 voksne og 2 børn. Værelserne har en terrasse, aircondition, minibar, kaffe/tesæt, værdiboks, gratis wifi, LCD TV og et badeværelse med enten bruseniche eller badekar samt badekåber, slippers og hårtørrer.

Ønsker man direkte adgang til swimmingpoolen, så er det hotellets junior suites man skal vælge. En junior suite har plads til 2 vokse og 2 børn eller 3 voksne. Suiten er på 50 m2 og byder direkte adgang til swimmingpoolen samt en lille stue. Derudover har suiten de samme faciliteter som et standardværelse dog med jacuzzi i suiterne.  

Resortets restauranter og spaafdeling

CrassulaEco Spa er resortets spaafdeling som tilbyder 100% økologisk og non-toxic produkter og services af højeste kvalitet. Det er gratis for hotellets gæster at bruge spaens sauna, dampbade, indendørs swimmingpool og være i afslapningsområderne. Derudover kan der tilkøbes ansigts-, kropsbehandlinger og massager samt tyrkisk bad.

Hvis I ønsker at opleve flere af verdens køkkener, så er Cornelia Deluxe Resort et godt valg. Hotellet har flere restauranter herunder Cornelius Main Restaurant som har en morgen-, frokost- og aftensbuffet, hvor du ville møde flere forskellige køkkener. Derudover byder hotellet på flere a la carte restauranter, hvor der bl.a. er en italiensk restaurant, middelhavsinspireret restaurant, Asiatisk restaurant, fransk restaurant og mulighed for at få bragt mad til værelset. Derudover er der en række barer. Der er blandt andet en juicebar, poolbar, cocktailbar og loungebar.

5 minutters shuttlebus til Cornelia Golf Club

Der er gratis shuttlebus fra Cornelia Deluxe Resort til Cornelia Golf Club for hotellets gæster og der er cirka 5 minutters kørsel til golfanlægget. Cornelia Golf Club byder på masser af spændende golfudfordringer med gode træningsfaciliteter. Foruden en fantastisk 27-hullers golfanlæg er der et golfakademi med kort spils område, driving range og putting greens. I klubhuset er der en pro shop, restaurant og café, mulighed for at leje golfudstyr samt buggies, trolleys og elektriske trolleys. Golfbanerne kan kombineres på de tre følgende måder King Course hul 1-18, Queen Course hul 10-27 og Prince Course som er hul 19-27 og 1-9. King Course er en længere bane med brede fairways, store greens, mange bunkers og søer.

background graphic