Skip to main content

Cornelia Deluxe Resort (Hotelklasse: 5 stjerner)

Cornelia Deluxe All-inclusive Hotel ligger i den smukkeste natur med direkte adgang til stranden. Her kan du nyde din næste golfferie på et fantastisk hotel og med golf i særklasse.

Golfbanerne
Cornelia Golf Club byder på masser af spændende golfudfordringer, som Sir Nick Faldo har hjulpet med at udforme. Cornelia Golf Club har 27 huller og et alletiders golf academy med gode shortgame muligheder og putting greens til dagens træning. Der er gratis shuttlebus fra Cornelia Deluxe Resort til Cornelia Golf Club for hotellets gæster.

Besøger du Belek, opnår du de bedste tilbud ved først at vælge de ønskede golfbaner, for derefter at vælge det hotel som ejer golfbanerne. Her er vores rejsespecialister eksperter i at hjælpe dig med at sammensætte den bedste golfferie efter netop dine ønsker. Så tøv ikke med at tage fat i os på 43 228 100 eller via email. 

Hotel
Cornelia Deluxe Resort er et lillesøsterhotel til Cornelia Diamond Hotel. Cornelia Deluxe resort er et stort elegant hotel med 358 velindrettede og lyse værelser. Alle værelser har fladskærmstv, aircondition, WIFI, minibar og balkon, de fleste værelser har også havudsigt. Hotellet er et sandt paradis, med masser af swimmingpools placeret kun få meter fra Middelhavet. Cornelia Deluxe Resort har seks forskellige restauranter og otte barer, som har åbent det meste af året. Hamam/spa er en vigtig del af tyrkernes kultur, hvorfor du også kan opleve et flot spaområde her, med et stort udvalg af behandlinger.

FILM om Cornelia Golf Club

 

FILM om Cornelia deluxe

Priser

En pakke på Cornelia Deluxe kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i dobbeltværelse inkl. all inclusive
4 runder golf eller ubegrænset golf på Cornelia Golf 
Alle transfers

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  11.995 11.995 12.795 12.995 11.995 12.495 13.495 12.995 11.995 11.995 11.995 11.495

 

Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning