Skip to main content

Constance Belle Mare Plage (Hotelklasse: 5 stjerner)

Oplev smukke Mauritius og spil golf på European Tour baner når du besøger Constance Belle Mare Plage - et vidunderligt golfresort der flere gange har været vært for European Senior Tours.
 

Et hotel i paradis 
Constance Belle Mare Plage er et 5-stjernet hotel beliggende på østkysten af Mauritius mellem træer og palmer med direkte adgang til en af de bedste strande, øen kan tilbyde med blødt, hvidt sand og turkisblåt vand. Langs stranden ligger et koralrev, som giver optimale betingelser for at tage ud at snorkle eller dykke.  

På resortet kan gastronomiske oplevelser nydes på hele syv forskellige restauranter med masser af varierede retter. Restauranterne er designet i stil med resten af hotellet i naturmaterialer, hvor den afslappede og hyggelige atmosfære er bevaret. Udover udsøgt mad, serverer resortets barer også velsmagende drinks, som kan nydes i flotte omgivelser. Det er selvfølgelig også muligt at få bragt mad til hotelværelset, hvis du er træt oven på en dag med god golf.  

Der er flere gode grunde til at vælge Constance Belle Mare Plage. Hotellet er yderst lækkert, og har en fantastisk beliggenhed direkte ned til en af øens bedste strande. Hotellet er opført og designet, så du føler, at du har masser af luft omkring dig, og alligevel i tæt kontakt med naturen. Faciliteterne fejler bestemt heller ikke noget og byder på både tennisbaner, bordtennis fitnesscenter og meget mere. Bag palmerne gemmer sig fire indbydende poolområder med tilhørende solsenge, hvor solens stråler kan nydes efter en runde golf. Hvis du skal forkæle dig selv, har Constance Belle Mare Plage en spaafdeling, som tilbyder alverdens lækre behandlinger i fredfyldte omgivelser. 

Hvordan skal du bo? 
Resortet tilbyder komfortable værelser i en livlig og afslappende atmosfære med masser af fredfyldte kroge. Nogle af hotellets værelser byder på en skøn udsigt over det flotte, azurblå vand. Værelserne er store, indrettet i moderne stil med en kombination af træ og marmor som resten af resortet. Alle værelserne har egen balkon eller terrasse, aircondition, Wi-Fi og TV.  

Sikkerhed og miljøvenlighed er høje prioriteter 
Constance Belle Mare Plage har stort fokus på bæredygtighed og har siden 2013 implementeret en række tiltag for at skåne miljøet med bl.a. energieffektive apparater og favorisering af miljøvenlige leverandører. 

For at forbedre sikkerheden blandt hotellets gæster, har Constance Belle Mare Plage implementeret en app, “Constance App”, som tilbyder forskellige services. Der er bl.a. nem og sikker check-in, menuer til restauranterne, mulighed for at booke diverse services på hotellet og meget mere. App’en kan tilmed bruges over alt. Du finder app’en her: https://bit.ly/3hPxmmK  

Golfbanerne 
Der er to mesterskabsbaner tilhørende dette resort – Legend og Links Course, som begge kan spilles frit under opholdet. Begge baner ligger blot 500 meter fra hotellet og med alle specifikationer overholdt efter de strikse USPGA layout regler, så der er der virkelig noget at glæde sig til. 

Legend Course er flagskibet, og det er også banen hvor der spilles European Senior Open. Den blev designet af den Sydafrikanske golfer Hugh John Baiocchi, og har været kåret som Mauritius' bedste bane flere gange. Banen er skønt placeret ved en af Mauritius smukkeste strande midt i grøn beplantning, så udsigten fejler bestemt ikke noget. I klubhuset ligger restauranten Deer Hunter, hvor både morgenmad, frokost og aftensmad kan nydes med udsigt til den smukke golfbane. Legend banen er anlagt tilbage i 1994, mens Links banen åbnede i 2002. 

Links banen er en mere kuperet bane, en par 71, men byder bestemt også på flotte panoramaudsigter. Banen er designet af Rodney Wright og Peter Allis, og de har formået at anlægge en mere krævende bane med smalle fairways, hvor taktiske slag er vigtige. Der er desuden et golfakademi, hvor dygtige golfinstruktører tilbyder leksikoner. Ved banens klubhus ligger restauranten Le Swing, hvor du kan nyde en frokost med udsigt over banen og omgivelserne. 


FILM, Golfbanerne - se videoen fra Links og Legend
 

FILM, Constance Belle Mare Plage - se videoen herunder
 

Priser

En pakke på Constance Belle Mare Plage kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
8 nætter i Prestige værelse inkl. morgenmad + middage
Ubegrænset golf fordelt på Links eller Legends Golf
Transfer t/r lufthavn - resort

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  19.895 19.895 17.295 17.295 15.895 15.895 15.895 15.895 15.895 19.995 20.295 19.995


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Højtider — rejseperioder over jul, nytår & påske
De mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag og buggy.
I fra priserne er også baseret på at man booker rejsen mellem 11-2 måneder før afrejse, da i udvalgte er indregnet nogle rabatordninger.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning