star star star star star

5-stjernet luksus på Constance Belle Mare

Constance Belle Mare Plage har en fantastisk beliggenhed direkte ned til en af øens bedste strande. Hotellet har helt fra, da de indrettede hotellet haft fokus på rummelighed og tæt kontakt til naturen uanset, hvor du befinder dig på hotellets område. Resortet har et golfanlæg med 36-hullers golfanlæg, der flere gang har været kåret til det bedste golfanlæg i Mauritius.
Læs mere her
Hotellet byder på

Alle værelser på Constance Belle Mare Plage har rummelige og komfortable og indrettet i en moderne stil i varme farver. Alle værelser har en møbleret balkon eller terrasse, er udstyret med aircondition, badeværelse, hårtørre, TV, wifi, minibar, skrivebord med Apple Mac Mini, sofa eller lænestol, værdiboks, vasketøjsservice og roomservice. Alle værelser er udstyret med en Nespresso kapsel maskine. Værelserne befinder sig på stue- til 3. etage og der er ikke elevator på hotellet. Der er 277 værelser fordelt i prestige rooms, junior suites, deluxe suites og villaer med henholdsvis 2 eller 3 soveværelser.

Hotellet har i alt 8 restauranter med en buffetrestaurant, hvor du kan indtage alle måltider. Derudover er der 7 a la carte restauranter, hvor der blandt andet er en sushi restaurant, en a la carte restaurant i hotellets vinkælder og gourmet restaurant. Der tilbydes også takeaway. Hotellet har også 8 barer som blandt andet er loungebar, vinbar og meget mere. Til de aktive gæster er der foruden et golfanlæg også 4 tennisbaner, minigolf og volleyball. Der er mulighed for parasailing, vandski, snorkling, kajak udlejning, mountainbike, deep see fishing, helikoptertur, ridning og dykkerkurser. Der er mange flere muligheder. Du kan kontakte receptionen og høre nærmere om deres mange tilbud.

Hotellet har en spaafdeling med 6 behandlingsrum, sauna, dampbad, 2 boblebade og en koldt vands pool. Samt en frisørsalon. Der tilbydes en lang række krops- og ansigtsbehandlinger. Spaen bruger det franske luksusbrand Sisley Collection. Hotellets byder på et fuldt udstyret fitnesslokale, hvor der kan tilkøbes personlig træning og du kan deltage i det ugentlige holdplan med hold som yoga, pilates, aqua gym og meget mere.

Legends og Links

Constance Belle Mare Plage byder på to mesterskabsbaner – Legends og Links Course som begge kan nås fra hotellets lobby med en kort buggyshuttle. 

Især Legends Course er noget helt særligt. Den 18-hullers par 72 golfbane er designet af den sydafrikanske golfer Hugh Baiocchi og er placeret tæt på stranden i smukke skovomgivelser. Banen overholder alle specifikationer efter de strikse USPGA layout regler, så er der noget at glæde sig til. Legends er flagskibet, og banen hvor der spilles European Senior Open og er flere gange blevet kåret som den bedste golfbane i Mauritius.
Links Course er en mere kuperet golfbane som består af 18-huller med par 71. Rodney Wright og Peter Allis er golfbanearkitekterne bag den mere krævende bane med smalle fairways, hvor taktiske slag er vigtige. Vinden fra havet kan være en udfordring samt de vulkanske klipper.

background graphic