Skip to main content

Constance Belle Mare Plage (Hotelklasse: 5 stjerner)

Oplev smukke Mauritius og spil golf på European Tour baner når du besøger Constance Belle Mare Plage - et vidunderligt golfresort der flere gange har været vært for European Senior Tours.

Golfbanerne
Der er to mesterskabsbaner tilhørende dette resort – Legends og Links course. Begge baner ligger blot en kort buggyshuttle fra hotellet og med alle specifikationer overholdt efter de strikse USPGA layout regler, så er der noget at glæde sig til.
Legends er flagskibet, og banen hvor der spilles European Senior Open. Den blev designet af den Sydafrikanske golfer Hugh John Baiocchi og har været kåret som Mauritius's bedste bane flere gange. Legends er fra 1994 hvor Links åbnede i 2002.
Links er en mere kuperet bane, en par 71, hvor Rodney Wright og Peter Allis har anlagt en mere krævende bane med smalle fairways, hvor taktiske slag er vigtige.

Hotellet
Når du bor på Constance Belle Mare Plage, bor du på østkysten af Mauritius med direkte adgang til en af de bedste strande øen kan tilbyde. Langs stranden ligger et koralrev, som giver optimale betingelser for snorkling og dykning. Nogle af hotellets værelser byder på en skøn udsigt over det flotte azurblå vand.
Der er flere gode grunde til at vælge Constance Belle Mare Plage. Hotellet er yderst lækkert, og har en fantastisk beliggenhed direkte ned til en af øens bedste strande. Hotellet er opført og designet så du føler at du har masser af luft omkring dig, og alligevel i tæt kontakt med naturen. Værelserne er store, indrettet i moderne stil med en kombination af træ og marmor.
Belle Mare Plage er især kendt for at huse øens to bedste golfbaner, The Legend og The Links. Som gæst på Belle Mare Plage, kan disse baner frit spilles under opholdet.

FILM, Golfbanerne - se videoen fra Links og Legends
 

FILM, Constance Belle Mare Plage - se videoen herunder

Priser

En pakke på Constance Belle Mare Plage kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i Prestige værelse inkl. morgenmad + middage
5 runder golf fordelt på Links eller Legends Golf
Transfer t/r lufthavn - resort

Periode 2021/2022 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  18.295 18.295 18.295 18.295 13.895 13.895 13.895 13.895 13.895 18.295 18.295 18.295


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Højtider — rejseperioder over jul, nytår & påske
De mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag og buggy.

Ring til os på 43 228 100
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning