Skip to main content

Constance Belle Mare Plage (Hotelklasse: 5 stjerner)

Oplev smukke Mauritius og spil golf på European Tour baner når du besøger Constance Belle Mare Plage - et vidunderligt golfresort der flere gange har været vært for European Senior Tours.

Golfbanerne
Der er to mesterskabsbaner tilhørende dette resort – Legends og Links course. Begge baner ligger blot en kort buggyshuttle fra hotellet og med alle specifikationer overholdt efter de strikse USPGA layout regler, så der er virkelig noget at glæde sig til.
Legends er flagskibet, og det er også banen hvor der spilles European Senior Open. Den blev designet af den Sydafrikanske golfer Hugh John Baiocchi, og har været kåret som Mauritius' bedste bane flere gange. Banen er skønt placeret ved en af Mauritius smukkeste strande midt i grøn beplantning, så udsigten fejler bestemt ikke noget. I klubhuset ligger restauranten Deer Hunter, hvor både morgenmad, frokost og aftensmad kan nydes med udsigt til den smukke golfbane. Legends banen er anlagt tilbage i 1994, mens Links banen åbnede i 2002.
Links banen er en mere kuperet bane, en par 71, men byder bestemt også på flotte panoramaudsigter. Banen er designet af Rodney Wright og Peter Allis, og de har formået at anligge en mere krævende bane med smalle fairways, hvor taktiske slag er vigtige. Der er desuden et golfakademi, hvor dygtige golfinstruktører tilbyder lessioner. Ved banens klubhus ligger restauranten Le Swing, hvor du kan nyde en frokost med udsigt over banen og omgivelserne. 

Hotellet
Constance Belle Mare Plage er beliggende på østkysten af Mauritius mellem træer og palmer med direkte adgang til en af de bedste strande øen kan tilbyde med blødt, hvis sand og turkisblåt vand. Langs stranden ligger et koralrev, som giver optimale betingelser for at tage ud at snorkle eller dykke. Resortet tilbyder komfortable værelser i en livlig og afslappende atmosfære med masser af fredfyldte kroge. Nogle af hotellets værelser byder på en skøn udsigt over det flotte azurblå vand. 
På resortet kan gastronomiske oplevelser nydes på hele syv forskellige restauranter med masser af varieret retter. Restauranterne er designet i stil med resten af hotellet i naturmaterialer, hvor den afslappede og hyggelige atmosfære er bevaret. Udover udsøgt mad, serverer resortets barer også velsmagende drinks, som kan nydes i flotte omgivelser. Det er selvfølgelig også muligt at få bragt mad til hotelværelset, hvis du er træt oven på en dag med god golf. 
Der er flere gode grunde til at vælge Constance Belle Mare Plage. Hotellet er yderst lækkert, og har en fantastisk beliggenhed direkte ned til en af øens bedste strande. Hotellet er opført og designet, så du føler, at du har masser af luft omkring dig, og alligevel i tæt kontakt med naturen. Faciliteterne fejler bestemt heller ikke noget, og byder på både tennisbaner, bordtennis fitnesscenter og meget mere. Bad palmerne gemmer sig fire indbydende poolområder med tilhørende solsenge, hvor solens stråler kan nydes efter en runde golf. Hvis du skal forkæle dig selv, har Constance Belle Mare Plage en spaafdeling, som tilbyder alverdens lækre behandlinger i et fredfyldte omgivelser.


Værelserne er store, indrettet i moderne stil med en kombination af træ og marmor i stil med resten af resortet. Alle værelserne har egen balkon eller terrasse, aircondition, WiFi og TV. 
Belle Mare Plage er især kendt for at huse øens to bedste golfbaner, The Legend og The Links. Som gæst på Belle Mare Plage, kan disse baner frit spilles under opholdet. Constance Belle Mare Plage har stort fokus på bæredygtighed og har siden 2013 implementeret en række tiltag for at skåne miljøet med bl.a. energieffektive apparater og favorisering af miljøvenlige leverandører.

FILM, Golfbanerne - se videoen fra Links og Legends
 

FILM, Constance Belle Mare Plage - se videoen herunder

Priser

En pakke på Constance Belle Mare Plage kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i Prestige værelse inkl. morgenmad + middage
5 runder golf fordelt på Links eller Legends Golf
Transfer t/r lufthavn - resort

Periode 2021/2022 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  18.295 18.295 18.295 18.295 13.895 13.895 13.895 13.895 13.895 18.295 18.295 18.295


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Højtider — rejseperioder over jul, nytår & påske
De mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag og buggy.

Ring til os på 43 228 100
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning