star star star

Castanea Golfresort - Nyd hotellets mange lækre faciliteter

Tag på en yderst lækker golfferie til Nordtyskland. Catanea Golfresort er et fantastisk best western hotel, der både har indendørs og udendørs swimmingpool. En fantastisk 18 huller golfbane og en sjov 9 hullers intermediate bane. Kun 10 minutter fra Lüneburg, som er en livlig by med masser af gode restauranter. Castena Golfresort er et 3-stjerners hotel og er perfekt til en weekendtur på grund af sin placering tæt på Hamborg tager det under en halv dag at køre dertil.
Læs mere her
Castena Golfresort byder på

Castanea Golfresort har 125 værelser og suiter, alle lyse og moderne med fransk altan, hvorfra du enten har udsigt til golfbanen eller til den smukke omkringliggende natur. Standardværelserne er på 26m2 og har plads til to personer. Værelserne har LCD TV, wifi, værdiboks, skrivebord, minibar, hårtørrer, badekåbe og kaffe-/tesæt.

Foruden hotelværelser byder Castenea også på lejligheder som er placeret ved Castello Golf Club. Lejlighederne har altan, hvor du kan nyde udsigten til golfbanerne og et lille køkken. Hotellet har egne restauranter, cafeer, barer og endda biergarten. Så der er masser steder du kan slappe af og hygge dig efter en god dag på golfbanen.

På hotellet restaurant kan du få en skøn morgenmadsbuffet, lækre egnsretter og er spændende udvalg af kage til eftermiddagskaffen. Derudover kan du tilbringe aftenen i den hyggelige bar, hvor der er et stort udvalg af øl og cocktails, blandt andet en lækker gin-tasting menu. Af og til kan du opleve live klavermusik i baren.

Skal du helt ned i gear kan du besøge resortets 1700 kvadratmeter store spa- og wellness område, hvor der er forskellige saunaer, dampbad, jacuzzi, tyrkisk bad, inden- og udendørs pool og meget mere. Der er naturligvis også mulighed for at bestille et stort udvalg af forskellige massage- og spabehandlinger. Resortet har også sin egen skønhedssalon. Derudover er der også fitnessrum og fantastiske muligheder for flotte løbe- eller gåture langs stier i området, hvor du også kan medbringe dit kæledyr, da de er velkomne på hotellet.

Castanea Golfresort 27-hullers golfanlæg

Tag på golfrejse kun 55 km syd for Hamborg på Castanea Golfresort, oplagt til både short breaks og længere golfophold. Castanea Golfresort er et lækkert golfhotel i smukke omgivelser, tæt på den charmerende historiske by Lüneburg, hvor du kan finde et stort udvalg af restauranter og butikker. Castanea Golfresort har egen 18 hullers par 72 mesterskabsbane. Banen er designet af den anerkendte tyske arkitekt Kurt Rossknecht, og har et spændende design med bunkers, udfordrende ø-greens og varierende terræn. Det er en spændende og udfordrende golfbane uanset dit niveau. Banen er yderst velholdt. Udover den 18 hullers bane, er der også en 9 hullers offentlig kortbane. Når du er på golfferie på Castenea Golfresort kan du også besøge områdets træningsfaciliteter, hvor du kan finde 20 overdækkede slagsteder på driving range, og et stort indendørs træningscenter.

background graphic