star star star star star

Udsøgt golfresort i Punta Cana

Casa de Campo giver dig en uforglemmelig oplevelse med tre verdensklasse golfbaner designet af golflegender og bl.a. Teeth of the Dog som er den mest berømte golfbane i Caribien. Casa de Campo er et eksklusivt hotel med et utal af faciliteter og aktiviteter. Du kan smage retter fra alle verdenshjørner. Der er både hotelværelser og ferievillaer som er indrettet moderne i rolige farver. Tag på golfrejse til Den Dominikanske Republik og besøg det udsøgte golfresort Casa de Campo - en af de mest eksklusive destinationer i Caribien.
Læs mere her
Casa de Campo byder på

Casa de Campos værelser og suiter er alle udstyret med terrasse eller balkon, aircondition, wifi, minibar, espresso/kaffemaskine, LCD TV, værdiboks samt et badeværelse med badekåbe, slippers og toiletartikler. Der er 24 timers roomservice. Resortet byder også på luksuriøse villaer af forskellige størrelser. Fælles for dem er at de har private swimmingpool, stilren dagligstue, mulighed for concierge service. Der er mellem 3 til 10 soveværelser i de luksuriøse villaer.

På Casa de Campo finder du også et stort udvalg af gourmet spisemuligheder, fantastiske barer, tennisfaciliteter, polofaciliteter og meget mere. Resortet byder på 8 restauranter og 2 foodtrucks med mad fra Italien, Japan, Spansk og Mexico. Foruden hyggelige stunder i restauranterne er der lagt op til hygge i hotellets barer og lounge områder, hvor i bl.a. kan sidde helt ud til havet og nyde en cocktail.

Spændende aktiviteter på Casa de Campo

Udover gode spise muligheder og masser af spændende faciliteter, så har man på Casa de Campo også egen buggy til rådighed under hele opholdet. Grunden til dette er at selve resortet råder over et stort areal med stor beach club, marina og egen bygget middelalderby Altos de Chavon. Resortet har bl.a. et skydecenter, biograf, shopping arkade og tilbyder diverse udflugter.  

Hotellets nye 18.000 m2 spaafdeling er udstyret med det nyeste udstyr som tilbyder spabehandlinger som binaural acoustic stimulation. Der tilbydes holistiske behandlinger, massager, ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger og golfer’s massage. Resortet har også et health and fitness, hvor der udbydes en bred vifte af holdtimer, som yoga, HIIT og pilates samt et fuldt udstyret fitnesscenter og fysioterapi.

Tæt på Teeth of the Dog

Den bedste golfbane i Caribien, Teeth of the Dog samt Pete Dyes: Dye Fore og The Links. Du vil blive udfordret på de tre golfbaner, der er kendt for sin smukke natur med vandhazarder, store bunkere og kløfter. Banernes unikke design og udfordringer byder både amatører og professionelle golfspillere.

Der er et godt golfakademi på Casa de Campo, hvor det er muligt at træne med Trackman Simulator og BODITRAK teknologi. Derudover er der gode muligheder for at træne dine færdigheder som putting, chipping og pitching.

background graphic