Oplev Belek i Tyrkiet på din næste golfrejse

Antalya og Belek på sydkysten af Tyrkiet bliver mere og mere populær til danskernes golfrejse, og her vil man finde unikke golfbaner. Mange kendte golfdesignere som Montgomerie, Faldo og Nicklaus har designet golfbaner i Belek. Her får du meget for pengene og kvaliteten af golfbaner og resorts er høj. Se mere her og book din golfrejse i dag! Belek er kendt over hele verden for sine mange golfbaner, og så er det betegnet som Tyrkiets golfmekka. I 2008 blev området endda kåret til bedste golfdestination af IAGTO. En af grundene til den stigende popularitet er, at det er billigt i Belek samtidig med, at kvaliteten er høj.
Billeder fra Belek
Solrige Belek

Der er flere af førsteklasseshotellerne, der er placeret i direkte forbindelse med golfbanerne, så transporten til golfbanen er minimeret mest muligt, og er det ikke for ingenting, at området kaldes den tyrkiske riviera. 

Temperaturen i sommerhalvåret ligger på et gennemsnit mellem 22-34 grader, mens det i højsommeren ikke er unormalt, at temperaturen sniger sig op mellem 35-40 grader. I foråret og efteråret ligger temperaturen typisk på 25-30 grader og 15-20 grader om vinteren. Tyrkiets sydkyst har i gennemsnit 310 soldage om året, og nedbørsmængden er lavest fra juni til august. Dette skaber suveræne golfforhold i Belek. 

Golfbaner i Belek

Belek ligger ca. 40 minutter øst for Antalyas internationale lufthavn. Byen er bygget op omkring de store hotelresorter og nogle af de store golfklubber, som ligger ud til kysten, er bl.a. National Golf Club, Tat Beach Golf Club, Gloria Golf Resort, Sueno Golf Resort, Papillon Montgomerie Golf Club, Cornelia Golf Resort, og en af de seneste, Antalya Golf Club med 36 huller. Mange af disse resorts er 5-stjernede og tilbyder både all-inclusive og transfer til og fra lufthavnen. Der er simpelthen sørget for det hele, når man tager på golfferie til Belek. 

I Belek vil man både finde parkbaner omgivet af pinjeskove og links- og heatlandsbaner. Top golfbaner i Belek er bl.a. Montgomerie Maxx Royal, der er præget af pinjeskov, og så er den designet af Colin Montgomerie, Cornelia Golf Club, som byder på masser af udfordringer og er designet af Nick Faldo og Gloria Golf Resort, som er det største golfresort i Belek, og her vil man opleve forskellige landskaber. 

Oplevelser i Belek

Hvis du vil blande golfspillet med andre aktiviteter, er der flere historiske områder i nærheden. Nogle eksempler er det gamle teater Aspendos med plads til 20.000 mennesker og Perge, som er et stort ruinområde med teater og et stadium. Millionbyen Antalya er kun en times kørsel fra Belek. Her er der boulevarder med palmetræer, flotte områder med huse under kulturel beskyttelse og en nyligt renoveret havn. Byen byder på shoppemuligheder uden grænser og et rigt natteliv. Derudover ligger de fleste resorts i Belek lige ned til stranden, så rejser man i de lune månederne, er der rig mulighed for en dukkert. 

Er du fristet og vil høre mere om golf i Belek, så tøv ikke med at kontakte vores golfeksperter på tlf. 70 15 48 48, hvor de sidder klar til at hjælpe dig med at skræddersy din ideelle golfrejse.     

background graphic