Skip to main content

Anahita Golf & Spa Resort (Hotelklasse: 5 stjerner)

På Anahita Resort smeltes underspillet elegance og storslåede naturomgivelser sammen, der indfanger essensens af Mauritius’ idyl. Her finder du verdensklasse mesterskabs golf, og en bane designet af Ernie Els, samt uovertruffen indkvartering med faciliteter sjældent set mage.

Ernie Els blev tildelt et helt særligt område på Mauritius til at bygge den ”fejlfrie” golfbane, som formår at give besøgende en unik udfordring og fantastisk udsigt til de omkringliggende bjerge og lagunen.

Els Course på Anahita
Els Course er bygget I overensstemmelse med USGA´s konstruktionsprincipper, og er et sandt vidunder i moderne golfbanedesign, hvor banen blender naturligt ind med områdets terræn. Spektakulære klippeformationer kombineres med områdets træer for at skabe en sublim ramme for mesterskabsgolf. Anahita golfbanen er en sand glæde at spille.
Fra championsship tees når layoutet en heftig længde på 7.382 meter, hvilket er mere end en kamp for spillere med lavt handicap. Dog er der fem forskellige udslags steder, hvilket betyder at banen kan spilles af golfspillere af alle niveauer. De tre huller med udsigt over kysten, er blandt de mest spektakulære der kan opleves på din golfferie. Udover en vidunderlig golfbane har Anahita også en driving range på 300 meter og et charmerende klubhus i mauritisk stil.

Bernhard Langer course på Ile Aux Cerf Golf Club
Et sandt mauritansk golfparadis designet af Bernhard Langer. Der venter en unik oplevelse på Ile Aux Cerf Golf – for de fleste bedst kendt som den sagnomspunden Le Touessrok Golf, der tidligere kun kunne spilles af gæster på det dyre og meget ekslusive Le Touessrok Resort. Banen er designet af Bernhard Langer, som har skabt en golfbane i harmoni med naturen på en ø omgivet af azurblåt vand.
Den eneste mulighed for ankomst er med en privat båd, der sejler golferne til og fra øen. Banen er en par 72 og fra hvid tee, 6452 meter. Banens design gør, at man fra næsten alle hullerne kan nyde udsigten til det smukke hav. Ile Aux Cerf Golf Club har desuden et golfacademi og to restauranter.  
Hvis denne bane en restaurant, ville Michellinguiden give den 3 stjerner - en ”Must Play”. Banen betragtes af mange golfere som en svær og udfordrende golfbane og med hvert hul, venter der et unikt layout og en anderledes oplevelse.  


Anahita Golf og Spa Resort
Anahita Golf & Spa Resort er beliggende på Mauritius' østkyst og er et af øens bedste 5-stjernede hoteller. Her kan du opleve den autentiske mauritiske charme med unikke boliger, fantastisk gastronomi og dedikeret service i verdensklasse. På resortet findes hele fire restauranter med retter fra det velkendte italienske køkken til nye og spændende mauritiske specialiteter. Selvfølgelig tilbyder resortet også mulighed for roomservice, hvor maden kan blive bragt til boligen, og nydes i afslappende omgivelser. I hjertet af det storslåede 213 hektar resort, omgivet af tropiske planter og en smuk golfbane, ligger Anahitas 70 luksusboliger. Det er muligt, at indkvarterer sig i værelse med et, to eller tre soveværelser med egen lille pool og med en sublim udsigt over enten den tropiske lagune eller golfbanen. Hotellet faciliterer naturligvis gratis WIFI, fladskærms-tv, badekåber, pengeskab, aircondition og separat opholdsstue.

Til større grupper og familier er Anahitas villaer den perfekte mulighed. De tre, fire og fem værelses enheder har private svømmebassiner, veludstyrede køkkener, plus terrasser og haver. Villaerne, der er udstyret på samme vis som boligerne, er placeret ved udkanten af golfbanerne, og sikrer ekstra privatliv og eksklusivitet til en afslappende golfrejse til Anahita Resort.

På resortets wellnesscenter kan gæsterne nyde skønhedsbehandlinger og massage efter en aktiv dag på golfbanen. Der er også et motionscenter, pools, tennisbaner og en dejlig strand, hvor alverdens vandsport kan prøves. Du kan også tage en bådtur til smukke Ile aux Cerfs eller prøve en båd med glasbund, så du kan følge med i hvad der sker under havets overflade.

Priser

En pakke på Anahita the Resort & Spa kunne se sådan ud: 

Pakken indeholder:
Fly t/r inkl. kuffert og golfbags
7 nætter i 1 bedroom Junior Suite Garden inkl. morgenmad + middage
7 runder golf fordelt på Anahita "Els Course" inkl. buggy eller Ille auz Cerf Golf
Bolde på driving range (55 stk/pr. greenfee dag)
Adgang til privat strand på Ile aux Cerfs
Transfer t/r lufthavn - resort

Periode 2022/2023 JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Pris pr. person fra kr.  21.995 21.995 21.995 21.595 18.695 18.695 18.695 18.195 18.195 21.995 21.995 21.995


Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Højtider — rejseperioder over jul, nytår & påske
De mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag og buggy.

Ring til os på 7015 4848
Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

 

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning