Skip to main content

Novotel Saint-Quentin en Yvelines Hotel (Hotelklasse: 4 stjerner)

Novotel Saint-Quentin en Yvelines Hotel tilbyder en fantastisk beliggenhed med udsigt over Le Golf National. Der venter to udfordrende golfbaner, som igennem mange år har været vært for European Tour turneringen French Open og Ryder Cup 2018. Det moderne hotel med faciliteter helt i top ligger blot 30 km fra Paris. 

Golfbanerne:
Le Golf National byder på to verdensklasse golfbaner - Le Golf National Albatros og Le Golf National Aigle. Albatros er mesterskabsbanen, som er hjemsted for French Open og var vært for Ryder Cup 2018. Aigle er en 18-hullers link-style bane med bølgede fairways. 

Le Golf National Albatros:
Albatros er en sand perle, og er anerkendt som en af de bedste mesterskabsbaner i Europa med ros fra både professionelle og amatører. Golfbanen har været vært for European Tour turneringen  French Open siden 1991, og var i 2018 også vært ved Ryder Cup. Det er en udfordrende, men fantastisk bane hvor flotte greens, bølgede fairways og links-lignende bunkers venter dig. På banen skal du forvente at bruge alle dine køller inden golfrunden er slut. Særligt de sidste fire huller er bemærkelsesværdige, da de er omgivet af vandhazarder, og er med til at gøre Albatros til en af de bedste baner i Europa. 

Le Golf National Aigle:
Aigle-banen er en fantastisk golfbane designet til golfere på alle niveauer. Den bliver ofte overset til fordel for søsterbanen Albatros, men du bør ikke snyde dig selv for at prøve den, for der venter dig en suveræn bane. Aigle er udfordrende, hvor særligt de mange bakker og bølgede fairways kan give overraskende problemer. Banen banen anses dog generelt for at være mere afslappende end Albatros med et begrænset antal bunkers. Banen, der giver en links-følelse og består af velplejede greens, er bestemt et besøg værd. 

Hotellet:
Novotel-Saint-Quentin-en-Yvelines har for nyligt gennemgået en større renovation og byder på gode faciliteter. Der er rig mulighed for at slappe af efter en runde golf ved swimmingpoolen, i wellness-området, med et dejligt måltid i restauranten i en skøn atmosfære eller med en forfriskende drink. Hvis pulsen skal op, så tilbyder hotellet også et veludstyret fitnesscenter. De 131 værelser er alle moderne og rummelig indrettet med gratis Wifi. Fra executive rooms kan en fantastisk udsigt over golfanlægget nydes. 
Med kun 30 km til pragtfulde Paris og ca. 10 km til Versailles er der gode muligheder for at kombinere kultur og bystemning med golf på internationale topbaner. 

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning