Long stay - Ofte stillede spørgsmål

Kære gæst,

Vi får mange spørgsmål til vores Long stay rejser. Vi udbygger hele tiden denne side med spørgsmål, som vi modtager fra jer kunder og håber derfor at I kan finde svar på jeres spørgsmål.

Hvor kan jeg læse mere om mit rejsemål?
Herunder i de forskellige afsnit kan du finde de rejsemål, hvor vi har long stay. Her finder du en masse svar på spørgsmål, som vi modtager fra vores kunder, som vi håber at du kan få glæde inden din afrejse.

Såfremt at dit spørgsmål ikke fremgår på denne side, så skal du være velkommen til at kontakte os.

Hav en dejlig dag.

Info til specifikke long stay lejligheder og hoteller

Vi har samlet information til specifikke hoteller og lejligheder. Klik på nedenstående indkvarteringer for at se svar på spørgsmål. 


Generelt om Long Stay - Costa del Sol


Hvor meget bagage må jeg medbringe?
Det kommer an på hvilket luftfartsselskab, som du skal flyve med. Vi har samlet et overblik over de forskellige luftfartsselskaber, som vi ofte benytter os af. Læs mere her.

Bookes tee tider på forhånd?

  • på Los Moriscos kan vi booke tee tiderne til den første uge.
  • på Atalaya og San Roque New Course kan vi booke de første tre tee tider.
  • på alle andre baner booker vi alle tee tider på forhånd, men de kan naturligvis ændres på stedet.


Hvilket biludlejningsfirma benytter I, og er der restriktioner i den forbindelse?
Vi benytter enten AVIS, som har kontor i selve lufthavnen eller det lokale firma Del Paso, som har kontor lige uden for lufthavnen, hvilket betyder en meget kort køretur i shuttlebus.

Uanset hvilket firma der er tale om, er der ikke noget tillæg, selv om man er ældre end 70 år – så længe man har et gyldigt kørekort. Ved Del Paso er der heller ikke noget tillæg for sen afhentning eller tidlig levering. Når vi benytter Del Paso er der heller ikke et ekstra gebyr for 2 chauffører.

Du kan læse meget mere om de ting som vi anbefaler dig, som du skal sætte dig ind i inden din rejse. Her kan du også finde lejebetingelser for billeje ved AVIS. Læs mere her.

Vejbeskrivelse til rejsemålet
Vi anbefaler, at du benytter enten en GPS eller en vejfindings app. Vi kan anbefaler følgende app, som er lette at bruge:
- Google Maps (Den har live trafik informationer og vil altid lede dig den bedste og hurtigste mulige vej til din destination)
Yderligere spørgsmål om ruten, afkørsler mv. kan vi anbefale at bruge ovenstående app, da det fungerer så fint og det er lige til.

Kan jeg med bringe min hund?
På nogle af de resorts vi arbejder sammen med, må man gerne medbringe en hund, men vi skal informere om det på forhånd.
Torrenueva; Her må du gerne medbringe en mindre hund men det koster et ekstra depositum på 200 euro
Mimosas Suites; Her må man IKKE medbring hund
Jardines apartments; Her må man ikke medbringe hund
Terrazas; Her må man gerne medbringe en mindre hund. Der er et gebyr på 50 euro, som betales direkte til resortet.
Granada Beach; Her må man gerne medbringe en mindre hund

Kan jeg få havudsigt?
Kun på Torrenueva Park og Terrazas kan vi tilbyde havudsigt. De øvrige resorts ligger alle tæt på vandet, men har ikke havudsigt.

Hvad skal jeg medbringe? 
Uanset hvilket resort du vælger, skal du ikke spekulere på håndklæder, linned m.m. Bemærk strandhåndklæder er ikke inkluderet.

Dyner findes på følgende resorts, men kan være af forskellige tykkelser mm.:
Terrazas Costa del Sol
Torrenueva Park
Granada Beach
Jardines Apartments Costa da Sol

Er der vaskemaskine og opvaskemaskine i lejligheden?
Torrenueva Park: vaskemaskine
Mimosas Suites: opvaskemaskine og vaskemaskine
Terrazas: opvaskemaskine (der er vaskeri - medbring selv sæbe)
Jardines apartments: vaskemaskine og opvaskemaskine
Granada Beach: vaskemaskine og opvaskemaskine         

Er der internet i lejligheden?
Alle vores lejligheder har internet – nogle hurtigere end andre. De fleste steder er det så godt at man kan streame TV og på Granada Beach er dette helt sikkert muligt. Sørg derfor for at medbringe dine log in informationer til din TV udbyder i Danmark, så vil du kunne logge på via smart TV og se de programmer du plejer at kunne se.

Er der sociale arrangementer?
I foråret 2022 vil vi i februar og marts måned have en golfvært på Costa del sol, som vil arrangere turneringer, middage mm. – men da vores gæster strækker sig over et stort område, er det muligt, at man må køre et stykke, for at deltage.

Kan jeg gå til restauranter og butikker?
Hvis man bor på Terrazas, kan man gå til stranden, hvor der er et par restauranter, men det går meget stejlt op ad bakke, når man skal retur.

Hvis man bor på Jardines, Mimosas Suites eller Torrenueva park, kan man gå til supermarkeder og restauranter og til stranden.  Hvis Man bor på Granada Beach kan man gå til stranden, et minimarked og til 8-10 restauranter – men ikke nogen decideret by.

Skal jeg have en rejseforsikring?
Vi anbefaler, at du har en afbestillings- og rejseforsikring, som kan dække dine tab, hvis du ikke kan rejse på ferie pga. sygdom. Du kan læse meget mere om forsikringer her.

Mangler du stadig svar på dine spørgsmål?
Besøg vores side med generelt praktisk info her.