Læs alt om rejse- og afbestillingsforsikring

Vi anbefaler, at du har en afbestillings- og rejseforsikring, som kan dække dine tab, hvis du ikke kan rejse på ferie pga. sygdom. 

Rejser indenfor EU
Rejser du inden for EU skal du som min. have en forsikring som dækker hjemtransport. Tjek med din nuværende familieforsikring / indboforsikring om I er dækket inden I bestiller. Ved rejser indenfor EU skal det blå EU-sygesikringsbevis medbringes, da det erstattede det gule sygesikringskort 1. august 2014. Det blå kort dækker akut opstået sygdom på ferierejser og giver de samme vilkår, som borgerne i det pågældende land har. Det dækker ikke hjemtransporten.

For rejser udenfor EU skal du altid tegne en rejseforsikring 
OBS: Mange rejsemål kræver at du har en rejseforsikring, som dækker dig ved Corona. ex. hvis du får Corona og skal på et karantæne hotel og have ny hjemtransport, er det vigtigt at du undersøger at du har en ordentlig dækning. Søg råd ved din rejseforsikring.

Sikkerhed på dine rejser i Europa og resten af verdenen, enkelt og nemt.
Med en Gouda Årsrejseforsikring er du dækket i et helt år på alle ferierejser i Europa. Forsikringen dækker for 1 måneds sammenhængende ferie. Du kan tegne forsikringen for hele din husstand inkl. hjemrejse for eller personligt for dig.

Tænk sikkerhed en gang – så ordner vi resten.
Vores årsrejseforsikring gælder et år! - Det lyder jo banalt, men mange har valgt at lave forsikringer, der automatisk fornyer sig selv. Det gør vores ikke!
Du har den i det år du har tegnet for, hverken mere eller mindre. Det mener vi er fair! Vi giver besked en måned før forsikringen udløber, og her kan du selvfølgelig forlænge policen, hvis du har været tilfreds med os.

Bagage og rejsedokumenter en bagageforsikring tegnet gennem bank eller eget forsikringsselskab har often en selvrisiko som du med fordel kan supplere med Goudas årsrejseforsikring dækker under "Selvrisiko ved bagageskade" Gouda dækker ligeledes udgifter til nyanskaffelse af rejsedokumenter herunder pas og billetter, hvis disse skulle bliver væk eller blive ødelagt.  

Grunddækning for sygdomsbehandling. Den Offentlige Rejsesygeforsikring dækker udgifter i forbindelse med sygdom og tilskadekomst samt udgifter til ekstraordinær hjemtransport for den sygdomsramte på rejser til Europa for max 1 voksen og 1 barn under 16 år. Det gule kort er en slags sygdomsforsikring som dækker alle danske statsborgere, når de er på ferie i Europa.
Når du har tegnet Goudas årsrejseforsikring er også din ledsager sikret hjemrejse sammen med dig, og hvis du rejser alene og bliver syg, kan du få op til 2 ledsagere transporteret til dit sygeleje, så du ikke er alene.

Goudas Årsrejseforsikring giver sikkerhed på rejsen og tryghed til dem derhjemme. Selvom Den Offentlige Rejsesygeforsikring er en god dækning for skattekroner, mangler der en hel del før vi vil kalde det en rejseforsikring. Derfor har vi skræddersyet en supplerende forsikring, som giver dig tryghed og økonomisk sikkerhed på din rejse.

Bemærk venligst at en rejseforsikring ikke dækker erhvervsrejser.
 
For flere informationer klik her: www.gouda.dk