Aktuelle kampagner & tilbud

Her kan du løbende holde dig opdateret om vores spændende kampagnetilbud!

Hvad mener vi med kampagnetilbud?
Kampagnetilbud kan være specifikke tilbud, vi modtager fra vores leverandører, som ønsker at få solgt deres hotelværelser og tee tider. Derfor er kampagne tilbuddene et mix af LAST MINUTE og specifikke perioder, hvor de har lav belægning.
Så du vil ALTID gøre en god handel ved at vælge disse tilbud.

Ofte er Kampagne også mindre fleksible, men til gengæld opnår man meget værdi for pengene til gode priser!

Vær opmærksom på, at kampagnerne er i BEGRÆNSET antal og efter "Først til mølle princippet" + at der i mange tilfælde er en udløbsdato, som vil fremgår af det enkelte kampagnetilbud.

Spanien
Aktuelle rejser til Spanien

Spanien er en favorit til golfferien, og det er der mange gode grunde til. Gode golfbaner, mange indkvarteringer og et mildt klima er blot få årsager til, at mange danskere foretrækker Spanien som destination. 


Vi har et stort udvalg af golfrejser til Spanien. Klik ind og se aktuelle tilbud og populære hoteller.

Portugal
Aktuelle rejser til Portugal

Oplev nogle af Europas allerbedste baner i Portugal, som flere gange er kåret til verdens bedste golfdestination. Det milde klima, flotte landskab og de mange oplevelser danner eftertragtede rammer for en golfferie, og det er derfor ikke svært at forstå, hvorfor landet er så populært. 


Dyk ned i de aktuelle kampagner og populære resorts i Portugal.

Italien
Aktuelle rejser til Italien

Italien er efterhånden blevet en mere velkendt golfdestination hos danskerne. Landet tilbyder nemlig en god kombination af golf af høj kvalitet, spændende kulturelle oplevelser og en gastronomi i verdensklasse. I Italien er mulighederne mange! 


Gå på opdagelse i vores aktuelle kampagner til Italien, som byder på både individuelle rejser og matchture. 

Tyskland
Aktuelle rejser til Tyskland

Det er slet ikke nødvendigt at rejse langt fra Danmark for at få fantastiske golfoplevelser. Tyskland er nemlig hjemsted for et væld af gode baner og resorts, som er perfekte at besøge på et lille getaway væk fra hverdagen. Golfoplevelser i Tyskland er præget af en masse natur og frodige omgivelser. 


Se vores aktuelle kampagner på rejser til Tyskland. 


Sydafrika
Aktuelle rejser til Sydafrika

Oplev en unik kombination af fantastiske golfbaner og betagende natur i Sydafrika. Med verdensklasse golfbaner spredt ud over det smukke landskab, fra de frodige vinmarker i Cape Winelands til de ikoniske kyststrækninger langs Garden Route, er Sydafrika en drømmedestination, der vil give dig uforglemmelige øjeblikke både på og uden for banen. 


Se vores aktuelle rejser til Sydafrika, som vi skræddersyer lige til dit behov. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kom først til nyheder og tilbud

Tilmeld dig Caddie Golfrejsers nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage information om spændende nyheder, sjove konkurrencer, gode tilbud, rejseinformation og meget mere.