Skip to main content

Dansk sommer golfskole 2021 - Lübker Golf & Spa Resort

NYHED: Drømmer du om en god sæson og få de gode fif med i denne sæson? Så har du chancen nu!
Vi gentager vores succes med golfskoler, der nu afvikles for 12. år i træk men nu til sommer i Danmark! Da vi desværre måtte aflyse vores golfskole i foråret, har vi fået utrolig mange forespørgsler på at gennemføre dem herhjemme. Det har vi taget til os og derfor nu sat flere forløb op henover sommeren, som vi håber at I har lyst til at deltage på. Samme høje niveau, som du oplever i foråret med vores hus proer.

Golfskolen afholdes på Lübker Golf & Spa Resort i Danmark. Som deltager på golfskolen vil du opleve et fantastisk sammenhold, som opnås gennem træning og sociale aktiviteter i løbet af opholdet.
Første afrejsedag er d. 13. juni 2021.

PRO'erne
Vores PRO'er er utrolig engagerede og sociale.
Morten Bartholin er Lübkers huspro, som er en fantastisk underviser, der favner golfere på alle niveauer. Morten har mange års erfaring som underviser og er en god menneskekender, så forstår sig på at henvende sig til både begynderen og til golferen med lavt handicap.
Jeppe Brinch Sørensen er huspro ved Hedelands Golfklub ved Roskilde. Jeppe startede sin trænerkarriere i 1999 og har siden da været i mange forskellige golfkluber i Danmark. Jeppe holder meget af at træne og er meget inkaneret og gode til at både højre som venstre håndet spillere. Hans filosofi er, at alle kan lære at spille golf og at alle kan få stor glæde af spillet, ligesom han selv har. Så det er aldrig for sent at lære noget nyt eller blive bedre til det man allerede kan.
Se under praktisk informationer, hvornår de forskellige træner på vores danske golfskole.

Middage
Der er middag inkluderet alle dage på Lübker.

Golfundervisningen
Er ikke inkluderet, da vi gerne vil gøre undervisningen så flexible som muligt for dig og dit behov. Pakkerne ser ud som følgende:

2 dages pakke á 2 timer kr. 600,-
2 dages pakke á 3 timer kr. 810,-
3 dages pakke á 2 timer kr. 810,-
3 dages pakke á 3 timer kr. 1.215,-

OBS:  Ved booking angives hvilken træningspakke du ønsker. Tilmelding til træning foretages inden ankomst til Caddie Golf. Der kan altid tilkøbes mere træning undervejs.
Ønsker man individuel træning, så kan dette bookes og betales direkte hos proen. 

Program for de 4 dage
Kl. 08.00-09.00: Lækker morgenbuffet (gælder dag 2, 3 & 4)
Kl. 09.00-11.00: Undervisning ved Pro (Afhængig af den træningspakke du booker)
Kl. 12.00-12.30: Opvarmning
Kl. 12.30: 18 hullers golf (Gælder dag 1,2,3 & 4)
Kl. 19.30: Middag (Dagens ret) i Brasseriet  (gælder dag 1, 2, 3 & 4)
OBS: Vi tager forbehold for ændringer.

Hvorfor skal du tage på golfskole?

Bue Jacobsen, Pro på golfskolen, fortæller:

"På golfskolen får du et check-up på de forskellige slag, driver, jern, putting, chippimg, bunker og pitch - hvis man vælger 3 ganges træning. Træningen bliver forklaret til en gruppe, men undervisningen er meget baseret på den enkelte gæsts niveau. Hver gæst får minimum 9 hullers spil/coursemanagement med mig. Samt hyggeligt samvær, og en engageret Pro."

Frank, tidligere gæst på golfskolen gennem 6 år i Portugal, siger:

"Det at tage på golfskole er en stor oplevelse og en dejlig ferieform. Jeg får spillet en del golf, som jeg er vild med, har en aktiv ferie - og selvom den er aktiv, så slapper jeg af, og er sammen med andre mennesker, der alle er der for golfen, hyggen og samværet. Derudover får jeg en god træning i vinterhalvåret, da vi træner 2 timer hver dag. Så jeg får pudset sving af, trænet dem og afprøvet dem på banen. Jeg får en runde på banen med en protræner, som kommer med fif og jeg kan spørge om alt på runden, det er vildt fedt, da der kan komme ro på spillet - det er jo ikke nok at kunne slå bolde på drivingrange.

Kristian fra Caddie Golfrejser kunne måske også bruge en tur på golfskolen.

Praktisk information

Deltagerantal
Golfskolen vil blive afholdt ved min. 6 deltagere pr. uge. Vi har tidligere afholdt golfskolen i 11 sæsoner og vi har aldrig aflyst en uge.

Golfundervisningen
Som udgangspunkt foregår undervisningen i grupper. Der vil være mulighed for undervisning i alle slag. Dette aftales individuelt med PRO'en.

Morten Bartholin vil stå for undervisningen d. 13. juni & 20. juni.
Jeppe Brinch Sørensen vil stå for undervisningen d. 04. juli. 
OBS: Vi tager forbehold for ændringer ifht. trænere.

Golfundervisningen er ikke inkluderet i grundpakken, da vi gerne vil gøre undervisningen så flexible som muligt for dig og dit behov. Pakkerne ser ud som følgende:

2 dages pakke á 2 timer kr. 600,-
2 dages pakke á 3 timer kr. 810,-
3 dages pakke á 2 timer kr. 810,-
3 dages pakke á 3 timer kr. 1.215,-

Vi tager forbehold for ændringer.

Kort

Hotel

Lübker Golf & Spa Resort
Lübker Golf & Spa Resort
Velkommen til Lübker Golf & Spa Resort på Djursland – et blændende resort, som har noget specielt at tilbyde. Midt i den smukke østjyske natur kun 35 minutter fra Århus og ca. 2½ time fra Køben...